Wordt een enig kind hebben de neiging om een verwend kind?

October 25

Wordt een enig kind hebben de neiging om een verwend kind?

Een enig kind kon worden verwend, maar hoeft niet te worden bedorven of eenzaam. Het uiteindelijke resultaat van het verhogen van een kind "alleen", is afhankelijk van de parenting stijl en de individuele persoonlijkheid van het kind. Alleen kinderen kunnen worden onderwezen worden respectvol, grootmoedig, beleefd en zorgzaam, net als ieder ander kind. Een "enige" aandelen geboorte bestellen kenmerken met oudste kinderen en met de jongste, want dat zijn de twee geboorte volgorde standpunten die tijdelijk 'alleen' kinderen.

Ouderschap stijlen

Een enig kind misschien wel dichter bij haar ouders dan een kind dat ouderlijke aandacht met broers en zussen delen moet. Ouders die de praktijk een gezaghebbende discipline stijl, waar de ouder in controle maar praktijken actief luisteren met het kind is, dreigen te verhogen van een kind dat respectvol is en redelijke aanwijzingen zullen volgen. Met slechts één kind, zijn de ouders beter in staat te vangen gezondheidsproblemen of gedragsproblemen vroeg, omdat ze niet afgeleid worden door de zorg voor andere kinderen.

Delen en zorg

Omdat het kind niet hoeft te delen met broers en zussen, kan ze gemakkelijker leren om te zorgen voor haar persoonlijke bezittingen, met een bezoek aan vrienden en familie te delen en te doneren ontgroeid items aan liefdadigheid. Soms is het gemakkelijker voor een enig kind, die niet hoeft te verdedigen voortdurend haar persoonlijke bezittingen, om comfortabel met het delen van de geselecteerde speelgoed of behandelt. Bijzondere posten kunnen eenvoudig worden gehouden put weg wanneer ze gasten heeft, om problemen te voorkomen.

Socialisatie

Socialisatie moet om te beginnen rond de leeftijd van 18 maanden. De kans om te spelen met andere kinderen is een belangrijk onderdeel van het verhogen van een evenwichtig enige kind. Ouders kunnen regelen spelen datums of gebruik services zoals Mother's Day Out om te wennen van het kind aan leeftijd peers. Als de ouder of de ouders werken moeten, kwaliteit dagopvang kan worden aangegrepen voor regelmatige socialisatie. Bezoeken van familieleden die hebben kinderen die rond dezelfde leeftijd bieden minder formeel contact met andere kinderen.

Geboorte volgorde kenmerken

"Onlies" hebben geboorte volgorde kenmerken met de oudste en de jongste kinderen. Oudste kinderen hebben hun ouders om zich voor de eerste maanden van hun leven. Zelfs als ze jongere broers en zussen zijn, voor een tijd zijn ze het centrum van ouderlijke aandacht en interesse. Als oudere kinderen verhuizen, een jongste kind meer controle van de ruimten die ze achterlaten en wordt de focus van ouderlijke aandacht. Een enig kind slaat gewoon stadia van verliezen slechts de status van de kind en groeiende ontstaat het enige kind in het huis.


gerelateerde artikelen