Haal het meeste uit Zumba Fitness

May 5

Haal het meeste uit Zumba Fitness

Zumba Fitness is een leuke, hoog-energetische oefeningsprogramma ontworpen om te helpen je verliest gewicht en Toon spieren. Voordat u begint met een Zumba-klasse, krijgt u de juiste training versnelling voor comfort en veiligheid. Hoewel Zumba zo leuk die u vergeet dat u uitoefent is, vergeet niet te rekken en blijf gehydrateerd. Voor een beginner, Zumba kan worden overweldigend, maar de routine is gemakkelijk aan te passen om uw fitness-niveau aan te passen. Na mastering de basics, stimuleren uw Zumba routine met meer complexe beweegt om uw fitnessdoelen te ondersteunen.

What to Wear

Hoewel er geen specifieke Zumba-uniform, Draag geschikte kleding om te verhogen uw comfortniveau en verminderen het risico van verwonding. Wat betreft kleding is wijde gym slijtage die geen belemmering voor verkeer vormt ideaal. Draag ademende materiaal met eigenschappen wicking dat trekt vocht uit het lichaam en droogt zweet efficiënt. Schoenen zijn het belangrijkste onderdeel van een Zumba-outfit. Dragen van cross-trainers of dans schoenen die goede ondersteuning bieden. Draag geen sportschoenen met zolen aangrijpend zoals zij raken in de vloer verstrikt kunnen bij het uitvoeren van de laterale Zumba bewegingen en oorzaak knie letsel.

Lesvoorbereiding

Goede stretching en warming-up oefeningen zijn belangrijk voor het uitvoeren van Zumba, veilig en efficiënt. Uw spieren moeten de flexibiliteit te vergroten en risico op schade terwijl het aangaan in de snelle, uitdagende routine worden opgewarmd. Breng water en hydrateren vóór en tijdens de les om te voorkomen dat de spieren verkrampen. Kom met een open geest en Gun jezelf fysiek en emotioneel met het dansen, de muziek en de positieve energie die zijn gegenereerd tijdens een les Zumba aangaan.

Leer de grondbeginselen

Gericht op het opbouwen van een solide basis door het correct uitvoeren van de basisstappen, waaronder cumbia, merengue, salsa, reggaeton, mambo, rumba, flamenco en hiphop. Meest traditionele Zumba lessen zijn zwaar op cardio maar spier-conditioning bewegingen zoals lunges en biceps krullen kunnen nemen. Raak niet ontmoedigd als je niet kan met uw instructeur of klasgenoten meteen houden. Vraag uw instructeur voor tips over hoe te wijzigen moeilijk beweegt. De herhaling in een Zumba-sessie helpt nieuwkomers de routine snel te leren.

Gewicht verlies beweegt

Zumba is een workout van calorie-stralen wanneer uitgevoerd op een hoge intensiteit niveau. Een 150 pond persoon kunt branden meer dan 500 calorieën in een sessie van een uur Zumba. Zumba omvat vetverbrandende intervaltraining door de integratie van een verscheidenheid van bewegingen en snelheden om uw lichaam. Keer te maximaliseren van het potentieel van uw gewichtsverlies, houd je lichaam bewegen. Pomp en flex je armen en omvatten en neergaande lichaamsbewegingen om te veranderen van uw lichaam niveau indien mogelijk. Houd uw abs voorwaarde core spieren strak in de klasse.


gerelateerde artikelen