Voetbal Tips over hoe te Shoot Long Range

May 18

Lange schietbaan in voetbal is moeilijk, maar regelmatige beoefening kan het verbeteren van je vaardigheden. Als u problemen bij het bereiken van de juiste vorm ondervindt tijdens het fotograferen, raadpleegt u uw coach of professionele voetballers kijken tijdens een wedstrijd. Opmerking de bewegingen die ze maken om te bereiken van afstand schoten. Maak je geen zorgen als het duurt een lange tijd om beter te krijgen. Gewoon concentreren op de voltooiing van uw foto's correct en onderhouden van nauwkeurigheid, en na verloop van tijd verbetert uw vermogen om te schieten op een afstand.

Hoe aansluiten

Perfect uw formulier zodat uw foto's consequent en krachtig zijn. Plant uw nonshooting voet een beetje meer dan 1 voet vanaf de bal en dat been licht gebogen te houden. Til je schieten voet hoog achter je, dan zweep het vooruit terwijl uw tenen naar beneden wijzen. De veters van je schoen moeten verbinding maken onder de middellijn van de bal. Volg door met uw been. Als de bal niet ver gaan of als uw schot niet consistent is, is de praktijk met de juiste vorm te schoppen tegen een muur. Dit kunt u herhaaldelijk opnamen te nemen zonder te jagen na de bal telkens.

Hoe te winnen van afstand

Beginnen met schieten de bal vanaf een locatie waarbij het makkelijk voor u om te raken van het doel, consequent en nauwkeurig is. Dit zal meestal in het midden van het veld een paar dozijn voeten uit de buurt van het net. Schiet herhaaldelijk vanaf die locatie, telkens gericht op een specifiek gebied van het net. Bijvoorbeeld verschillende ballen richting de linker bovenhoek, schieten dan rechts bovenaan, dan onderaan links en vervolgens rechtsonder. Zodra deze opnamen u nauwkeurig uitvoeren kunt, afgestapt van het net tot op een afstand die het moeilijker voor u maakt. Blijf op die afstand totdat u verbeteren en verplaats vervolgens verder weg.

Nemen schuin Shots

Zodra u een fatsoenlijk bereik hebt, is het tijd om te verbeteren hoe je schieten op een hoek. Wanneer u rechtstreeks op het midden van het net staat, hebt u maximale flexibiliteit bij de keuze van de locatie van uw schot. Maar als je af staan aan weerszijden, de hoeveelheid open gebied thats beschikbaar zijn voor targeting afneemt, waardoor het moeilijker om de doelpunten. Praktijk het nemen van foto's van een afstand en ernstige hoeken naar het doel. Bijvoorbeeld foto's die zijn ver weg van het net en uit instellen naar de kant. Eventueel een vriend vragen om te spelen doelman uw targeting mogelijkheden meer om realistisch te maken. Het open gebied van het doel en streven naar het visualiseren. Verplaatsen verder weg als u verbeteren.

Vermijden van Teen Kicks

Schoppen de bal veel is niet gemakkelijk, dus je zou kunnen worden verleid om te gebruiken het uiteinde van je voet aan toe te voegen enige afstand uw schot. Hoewel schoppen met de punt van uw schoenplaatjes de bal verder maakt, is het onmogelijk te handhaven van een consistente, nauwkeurige schot wanneer u deze manier schieten. De beste manier om te schieten luchtverontreiniging over lange afstand is het gebruik van de juiste vorm--de wreef kick--te lanceren de bal richting het doel. Het mogelijk niet gemakkelijk zijn op het eerste, maar na verloop van tijd ontwikkel je nauwkeurigheid evenals afstand.


gerelateerde artikelen