Ginseng & Tea Tree oliebehandeling voor haar

April 12

Ginseng & Tea Tree oliebehandeling voor haar

U die veel hete merken olie behandelingen en shampoo met tea tree etherische olie en ginseng extract. Zoals met vele moderne botanische schoonheidsproducten is het moeilijk om te bepalen of producten van Haarverf de investering waard. Als u ernstige haar stoornissen hebt, praat met uw vakman over of voorschrift behandelingen meer effectief kunnen zijn. Anders, kunt u overwegen experimenteren met tea tree en ginseng haar formules.

Geschiedenis

Ginseng extract en tea tree etherische olie verschijnen, gepaarde of individueel, in commerciële shampoos en haar behandelingen. Een fabrikant van een thee-boom en ginseng hete oliebehandeling beweert de tea tree etherische olie bevat antibacteriële reinigende eigenschappen terwijl de ginseng extract is airconditioning en versterking voor haar. Onafhankelijke bronnen loven de twee plantaardige voor hun effectiviteit in haar formules. In 2009 heeft toegekend Fitness Magazine "Beste Shampoo" aanwijzing tot een product waarin ginseng olie voor de glans. Tea tree olie MayoClinic.com erkend als de meest waarschijnlijke kruiden opluchting voor roos.

Tea Tree olie

De etherische olie van de Australische theeboom, Melaleuca alternifolia, komt uit de bladeren van de plant. Producten met inbegrip van het bereik van de olie van roos en luizen shampoo aan de nagel schimmel en voetschimmel formules en acnebehandeling. Kruidkundige Cynthia Olsen beveelt tea tree olieproducten voor algemene hoofdhuid zorg om groei te stimuleren en beschadigd haar te behandelen door unclogging haarzakjes en het vrijgeven van natuurlijke hydraterende oliën. Het mogen roos en luizen bij de baai met zijn antischimmel en antibacteriële eigenschappen bewaren.

Gingseng Extract

Ginseng is minder goed bestudeerde om zijn effect op de gezondheid van het haar dan tea tree olie is. Een kruidkundige kan aanbevelen ginseng extract als een interne of externe behandeling voor de haargroei stimuleren, koppelen van zijn bekendere vermogen te stimuleren het immuunsysteem en minder stress bij een indirect effect op haar kracht en groei. De Universiteit van Maryland Medical Center, UMMC, merkt op dat Amerikaanse en Aziatische soorten ginseng, Panax quinquefolius en Panax ginseng, vergelijkbare eigenschappen hebben, maar het huidige onderzoek richt zich op het gebruik ervan als interne geneeskunde. Een Japanse laboratorium van 2003 studie ongeschild, rode ginseng wortel extract van vermogen ter stimulering van de haargroei met dat van gepelde, witte ginseng wortel extract gevonden de rode variëteit om meer effectief te vergelijken.

Homemade behandeling

Ginseng extract en tea tree etherische olie in de gezondheid van voedsel of speciaalzaken zoekt. Zachtjes verhit ongeveer 1 tsp. olijfolie, voeg dan 1 tot 2 druppels, elk van het extract en etherische olie. Masseer in je haar, dek af met een plastic kapje en een handdoek en laat op uw haar ten minste 1 uur voor het spoelen en wassen. Uitwijkmogelijkheid, rode ginseng wortel van een health food winkel kopen en steile in olijfolie gedurende ten minste drie weken. Zeef het mengsel en combineren de geïnfundeerd olijfolie met tea tree etherische olie.

Overwegingen

UMMC merkt op dat de juiste voeding en interne kruidengeneesmiddelen minstens zo nuttig is voor de gezondheid van het haar als externe botanische toepassingen zoals ginseng en tea tree olie haarproducten kunnen. De medische website raadt eten antioxidant-rijke vruchten en groenten, granen en lommerrijke Groenen hoog in ijzer en B-vitaminen, mager vlees en bonen voor eiwitten en kruidenthee zoals ginko biloba ter stimulering van de hoofdhuid omloop. De aanbevelingen voor externe kruiden bevatten pepermunt, rozemarijn en salie essentiële oliën voor optimale hoofdhuid gezondheid en haar groei.


gerelateerde artikelen