De dagelijkse dosering van Cranberry pillen

March 9

De dagelijkse dosering van Cranberry pillen

Ongeveer 20 procent van de vrouwen ten minste één infectie van de urinewegen hebben in hun leven en 3 procent last van terugkerende urineweginfecties, Darren Lynch, M.D., van Beth Israël Medical Center verslagen in December 2004 de kwestie van de "American Family Physician." Gewoonlijk vereist een pijnlijke aandoening die veroorzaakt krampen van de blaas, moeilijk plassen en soms koorts, urinelandstreekbesmettingen, gewoonlijk genoemd UTI, behandeling met antibiotica. Over-the-counter cranberry supplementen genomen dagelijks kunnen helpen voorkomen dat infecties van de urinewegen, maar praat met uw arts alvorens cranberry supplementen.

Volwassen dosis

Volgens «««Drugs.com is er geen standaard dosis van cranberry supplement ter voorkoming van UTI. Verschillende studies hebben wisselende hoeveelheden van het supplement gebruikt. Een dagelijkse dosis van 500 mg werd zo effectief als antibiotica bij het voorkomen van terugkerende UTI bij oudere vrouwen in een studie gepubliceerd door onderzoekers van de Universiteit van Dundee in November 2008 de kwestie van het "dagboek van antimicrobiële chemotherapie." Een dosis van 300 mg tot 400 mg tweemaal dagelijks ook is toont de effectiviteit aan een klinische proef gemeld in de 2009 "Canadian Journal van Urologie," volgens Lynch. Vraag uw arts over de beste dosis voor u te nemen.

Kind dosis

Studies hebben een veilige dosis van cranberry pillen niet opgericht voor kinderen met terugkerende UTI. Geef niet je kind cranberry pillen zonder de goedkeuring en het toezicht van uw arts.

Acties

In tegenstelling tot eerdere overtuigingen belet cranberry niet urineweginfectie door zure urine te maken. In plaats daarvan, verkorte tannines gevonden in Amerikaanse veenbessen voorkomen dat P-Durban E. coli, één van de belangrijkste bacteriële boosdoeners die ervoor zorgen dat de UTI, aan de wanden van de blaas, volgens directeur van gezondheid wordt bijgevoegd diensten Carol J. Mulvihill, BSN, RN-C van de Universiteit van Pittsburgh. Een dagelijkse dosis van cranberry helpt te voorkomen dat de bacterie repliceren, waardoor een UTI.

Risico 's

Risico's van cranberry supplementen omvatten een verhoogd risico voor het ontwikkelen van nierstenen, hebt u een neiging tot hen als gevolg van de inhoud van oxalaat in cranberry. Cranberry kan eventueel verhogen het risico van bloeden; Neem niet cranberry zonder toestemming van uw arts als u bloed verdunners nemen. Cranberry pillen moeten niet worden opgevat als een substituut voor behandeling met antibiotica, als u een urineweginfectie ontwikkelt. U kunt veilig cranberry pillen voor maximaal 12 maanden als profylactische behandeling voor UTI; vraag uw arts als het is veilig voor u te nemen van de pillen voor een langere periode.


gerelateerde artikelen