Probiotica voor zuigelingen

February 16

Probiotica voor zuigelingen

Een kind is geboren zonder alle intestinale bacteriën, maar vriendelijke darm microben koloniseren geleidelijk het maagdarmkanaal van de baby in het eerste jaar van het leven. Menselijke moedermelk bevat Bifidobacterium en levert de eerste probiotica aan de verpleging zuigeling. Baby's die borstvoeding niet zijn of die medische problemen zoals rotavirus ondervinden, wellicht een impuls aan hun darm microben. Probiotische supplementen of voedingsmiddelen met Probiotica kunnen helpen deze vriendelijke bacteriën die het kind nodig heeft, maar het zoeken van de professionele begeleiding van uw kinderarts vóór invoering van de eventuele supplementen in je baby's voeding leveren.

Over probiotica

Probiotica bestaan uit een verscheidenheid van nuttige micro-organismen die de darm koloniseren kunnen. Deze bacteriën en schimmels werken naast de natuurlijke bacteriën in de darmen om te vechten uit gevaarlijke micro-organismen. De meeste bacteriële probiotica behoren tot de groepen Lactobacillus en Bifidobacterium, die elke veel verschillende soorten bevatten. Een andere gemeenschappelijke probiotische is de gist Saccharomyces boulardii. Verschillende probiotica kan nuttig zijn voor specifieke voorwaarden, dus vergeet niet om uw kind kinderarts raadplegen voor aanvullende probiotica beheren.

Voordelen voor baby 's

Een van de belangrijkste toepassingen van probiotica bij baby's is voor de behandeling van diarree, zoals die veroorzaakt door rotavirus en E. coli-infecties, volgens de Tufts Medical Center. Stammen gebruikt bij de behandeling van diarree zijn stam van de rhamnosum Lactobacillus GG, Lactobacillus acidophilus, Enterococcus faecium en Bifidobacterium bifidum. Ouders van baby's met darmkrampjes kunnen ook probiotica gebruiken. Een studie van 2007 in het tijdschrift "Kindergeneeskunde" gemeld dat de probiotic Lactobacillus reuteri symptomen van koliek beter dan de veel gebruikte farmaceutische remedie simethicone verminderd. De symptomen zijn afgenomen binnen een week van het gebruik van de probiotische bacteriën. Andere voorwaarden vaak voor bij zuigelingen die probiotica kunnen helpen omvatten atopic eczema, lijsters en lactose intolerantie.

Voedselbronnen

Baby formules met Bifidobacterium lactis kunnen geven formule-fed zuigelingen deze probiotische bacteriën. Deze bacterie is vergelijkbaar met die in de moedermelk, dus borstvoeding hoef niet extra suppletie om het te krijgen. Zodra een baby is begonnen met vaste stoffen, kunnen meestal ongeveer zes maanden oud, babyvoeding met Probiotica worden ingevoerd. Een goedkoper alternatief is om het kind kennismaken met yoghurt met levende culturen.

Supplementen

Probiotische supplementen voor baby's zijn beschikbaar in de vorm van poeder. Een gemakkelijke manier om deze aan een kind is een vochtige vinger duik in het poeder en de vinger in de mond van de baby om hem zuigen het te laten plaatsen. Probiotica kunnen ook worden toegevoegd direct aan uitgedrukt moedermelk, de formule of de baby voedsel. Een gemeenschappelijk dosering voor baby's is de levende culturen één tot drie miljard per dag.


gerelateerde artikelen