Hoe maak je een Routine voor een kind en de stok aan het

February 23

Hoe maak je een Routine voor een kind en de stok aan het

Wanneer u en uw gezin voortdurend bezig bent, kan het schijnen alsof je slechts één snelheid: volgas. Maar vertragen genoeg om het maken van een routine voor uw kind kan helpen alle van de val van de stukken op zijn plaats zodat uw dag meer gestructureerd en minder hectisch is. Door verstandig over uw kind routine, kan u beiden uitkijken naar de taken van de dag, besteden minder tijd om van punt A naar punt B en meer tijd genieten van de rit.

Stap 1

Lag een groot stuk van Aanplakbord uit op een vlakke ondergrond en gebruik een kleurrijke marker te noteren van tijdsintervallen. Hier kunt u elk uur, elk half uur of een andere set van intervallen die het meest geschikt voor uw gezin. Label de tijdstippen van wanneer je kleintje uit bed krijgt aan wanneer hij nodig heeft om weer 's nachts in bed. Het punt is het creëren van een grafiek die gemakkelijk zichtbaar door alle leden van het huishouden is dus je des te meer kans te houden met de planning.

Stap 2

Label de tijden wanneer je kind wakker, eet en slaapt, Supernanny suggereert. Dit zal dicteren de resterende tijd om te vullen en zijn de belangrijkste onderdelen van de dag. Niet vergeten toe te voegen dutjes in als uw weinig één nog duurt een siësta.

Stap 3

Het plannen van uw andere "most" die zich voordoen gedurende de dag, zoals school, lessen en andere verplichtingen die u zou kunnen als ouder hebben. Dit helpt ook als een manier om plannen uit uw week, zodat afspraken niet door de spleten vallen. Houd er rekening mee dat u kunt maken van verschillende routines voor verschillende dagen en ze uit als dit nodig is schakelen of labels en verwisselbare tape gebruiken veranderlijk routine componenten maken. Elke dag hoeft te zijn precies het die zelfde, maar het moet worden gestructureerd rond dezelfde activiteiten en, uiteraard, eten en slapen.

Stap 4

Vrije tijd toevoegen als onderdeel van uw kind routine, maar niet precies wat dat schema vrije tijd met zich meebrengt. Dit geeft uw kind een kans om te kiezen van zijn eigen component met creatieve spelen, tijd doorbrengen met vrienden, spelen van videospelletjes of iets anders dat hij wil doen. Met inachtneming van zijn capaciteit om te kiezen van zijn eigen vrije tijd, maakt u een routine die hij wil gebruiken, in plaats van het strenge marching orders die hij tegen in opstand zou kunnen komen.

Stap 5

Set opzij tijd voor schoolwerk elke dag. Zelfs als uw kind geen huiswerk, kan hij tijd aangewezen school lezen, extra-krediet werk of het spelen van een educatief spel op de computer.

Stap 6

Wees realistisch in uw verwachtingen. Terwijl sommige dagen, uw routine werkt prachtig, andere dagen kunnen worden verstoord door ongeplande activiteiten en afspraken. Zolang de behoeften wordt voldaan in de routine - eten en slapen--is het OK, als de routine uit de rails gaat. U kunt altijd aanpassen van uw routine na het testen voor een paar dagen of gewoon de volgende dag weer proberen.

Wat die u nodig hebt

  • Aanplakbord
  • Markeringen
  • Stickers
  • Verwisselbare tape

gerelateerde artikelen