Het Abs dieet: Snack ideeën

December 2

Het Abs dieet: Snack ideeën

Het Abs dieet is "gegarandeerd geven je een platte buik en grote lichaamsbouw in slechts zes weken," volgens the diet's officiële website. Het plan belooft te smelten van vet en het opbouwen van spieren in uw probleem gebieden. Als alternatief voor traditionele dieten raadt dit plan zes keer per dag eten. Het dieet niet alleen kunt snoepen tussen de maaltijden, het stimuleert snacking. Het Abs dieet beveelt aan allerlei gezonde en lekkere snack ideeën.

Maaltijd plannen

In plaats van stimuleren mensen om te eten minder gedurende de dag, het Abs dieet beveelt aan vaker eten om het lichaam energieniveaus in evenwicht houden. Slechts drie maaltijden per dag eten, maakt een overweldigende energiebalans tussen de maaltijden, volgens de website van de gezondheid van de mannen. Om deze reden, het Abs dieet raadt zes keer per dag eten. Hoewel de exacte planning iets veranderen kan, plaatst de aanbevolen maaltijden vijf uur tussen ontbijt, lunch en diner. Twee tot drie uur na elke maaltijd, moet je consumeren een kleine snack.

Verse producten

Twee van de 12 Abs dieet Powerfoods bevatten AGF items. Het dieetplan categoriseert "spinazie en andere groene groenten" en "frambozen en andere bessen" zoals de super voedingsmiddelen, maar deze categorieën de meeste verse groenten en fruit omvatten. Plantaardige snack ideeën omvatten wortelen, bloemkool, broccoli, paprika, komkommer en spinazie salades. Als u een duik voor uw groenten nodig, gebruik magere kwark of Griekse yoghurt op smaak gebracht met uw favoriete kruiden. Fruit snack ideeën omvatten frambozen, bosbessen, bramen, aardbeien, meloen, sinaasappels, peren en druiven.

Eiwitrijk voedsel

Van de 12 macht voedingsmiddelen aanbevolen door het Abs dieet, zijn acht van hen zeer eiwitrijk voedsel. Bent u in de stemming voor een zoute snack, kies amandelen, zwarte bonen, peulvruchten of pindakaas. Voor een eenvoudige pindakaas snack, verspreid het eiwit-verpakt voedsel op de volkoren crackers, verse groenten of een sneetje volkoren brood. Als u liever een romiger snack, kiezen voor magere zuivelproducten, zoals kaas van de tekenreeks, yoghurt of kwark. Voor een meer substantiële snack, hebben een ei, een paar plakjes van mager vlees of een pakket onmiddellijke ongezoete havermout.

Smoothies

Voor een snelle en verfrissend tussendoortje, jezelf een smoothie maken met behulp van een paar van de Ab dieet super voedingsmiddelen. Zoals uitgelegd op de website van de gezondheid van de mannen, zijn smoothies niet alleen makkelijk te maken en lekker te eten, maar ook bevordering van gewichtsverlies, indien zij regelmatig yoghurt. Mix voor een gezonde smoothie snack, ijs, vetarme melk, yoghurt en vers fruit. U kunt ook toevoegen pindakaas, ongekookt instant havermout of suikervrije SAP.

Hapjes om te voorkomen dat

Hoewel het Abs dieet staat toe u om te eten een "cheat maaltijd" per week, suggereert het dat u ongezond voedsel op elke andere maaltijd en een snack vermijdt. Ongezond voedsel in het algemeen bevatten levensmiddelen met een hoog in vet, gefrituurd voedsel en geen onnodige snoep. Bovendien, raadt het Abs dieet controle van uw inname van drank. Zoals uitgelegd door de dieet kanaal website, "dranken worden beschouwd als de kus des doods" op het Abs dieet. Dranken te vermijden omvatten hoge suiker SAP, sportdranken calorierijke en vetrijke melk calorierijke bier.


gerelateerde artikelen