Wat Water temperaturen zijn Warm genoeg om te zwemmen?

November 7

Wat Water temperaturen zijn Warm genoeg om te zwemmen?

Vraag niet leden van de Coney Island Polar Bear Club hoe warm moet worden om te zwemmen. Deze winter zwemmers duik in de Atlantische Oceaan elke zondag van November tot April en revel in de kou. Zwemmen temperaturen zijn een kwestie van voorkeur--sommige mensen kunnen tolereren veel koudere temperaturen dan anderen. Mensen acclimatiseren zelfs zelf om te zwemmen in het Noordpoolgebied voor korte afstanden. In het algemeen gevaar waterkoeler dan 60 graden Fahrenheit naar zwemmers die gaan voor langer dan twee uur.

Gevaar van koud Water

Na twee uur in 60 graden Fahrenheit water, uw risico van bewusteloosheid en dood door verdrinking van verhogingen tot 50 procent. Wanneer water koud is, stuurt je lichaam meer bloed aan uw core--uit de buurt van de spieren in uw ledematen die u nodig hebt om te zwemmen. U kunt tolereren koudwater zwemmen voor meer tijd wanneer het dragen van een wetsuit, neopreen cap, handschoenen en laarsjes. Bijvoorbeeld, vergunningen USA Triathlon concurrenten te natte pakken in water kouder dan 78 graden dragen.

Zwembad Water

De United States Water Fitness Association stelt specifieke temperaturen voor zwembad water. Jongere kinderen en ouderen in het algemeen moeten warmere temperaturen variƫrend van 84 tot 94 graden Fahrenheit, terwijl de temperatuur van een comfortabel zwembad voor volwassenen 85 tot en met 89 graden is. Als u zijn zwemmen voor fitness, worden koelere temperaturen van 78 tot en met 84 graden aanbevolen.


gerelateerde artikelen