Acaitrim Braziliaans dieet

February 19

Acaitrim Braziliaans dieet

Acai-Trim is een gewichtsverlies supplement waarin een uittreksel van de acai berry boom. Acai berry bomen komen van nature voor Brazilië. Er zijn andere ingrediënten in het supplement naast acai bessen, waarvan sommige bijwerkingen kunnen veroorzaken. Raadpleeg een arts voordat u begint een Acai-Trim-dieet.

Functies

Acai-Trim is een capsule waarin acai berry extract. Volgens dieet Spotlight is het primaire ingrediënt in Acai-Trim groene theeuittreksel. Andere ingrediënten bevatten duindoorn schors, zoethout root, venkelzaad, goldenseal, psyllium zaad, rabarber schors, gelatine, gemberwortel en cascara sagrada blaffen.

Vermeende voordelen

Antioxidant-rijke voedsel zoals vruchten een belangrijk onderdeel voor dagelijkse dieet als een methode van natuurlijke ziektepreventie zijn. Volgens «««MayoClinic.com bevatten acai bessen vezels en antioxidanten. Echter zal u niet waarschijnlijk profiteren van deze voordelen van Acai-Trim. Groene thee kan helpen verhogen van uw stofwisseling, waardoor het makkelijker voor je lichaam om calorieën te verbranden op eigen. Acai bessen en het supplement Acai-Trim worden gebruikt om te ontgiften het lichaam en helpen bij gewichtsverlies.

Effectiviteit

MayoClinic.com wijst erop dat er geen bewijs is dat acai bessen ziekten voorkomen of een hulpmiddel voor gewichtsverlies. Het consumeren van antioxidanten doet niet bestrijden een specifieke ziekte of vetcellen. Bovendien, meldt de acai-bessen in Acai-versiering zijn in de vorm van een uittreksel uit de wortel van de boom, dieet Spotlight. Daarom zal u niet dezelfde antioxidant voordelen van het nemen van dit supplement als u zou door het eten van de bessen plukken.

Bijwerkingen

Dieet Spotlight legt uit dat de bast van de vuilboom ingrediënt een laxeermiddel. Laxeermiddelen worden gebruikt voor patiënten met gastro-intestinale problemen zoals obstipatie. Acai-Trim sommige gewichtsverlies toe te schrijven aan zijn laxerend effect kan veroorzaken, maar de effecten zijn slechts tijdelijk. Buitensporige stoelgang die zijn gekoppeld aan dit product kan uitdroging veroorzaken. Het groene theeuittreksel in Acai-Trim kan leiden tot slapeloosheid en zenuwachtigheid, vooral als u andere cafeïnehoudende producten consumeren.

Overwegingen

Als u acai berry producten voor uw gezondheid zoekt, misschien Acai-Trim niet een juiste product. Dieet Spotlight stelt dat acai bessen is de tweede naar de laatste ingrediënt in het supplement. Ook acai supplementen en andere producten zijn prijzig. Een plan van het gewichtsverlies moeten regelmatige lichaamsbeweging en een gezond dieet. Als deze twee onderdelen niet genoeg om te helpen u ponden schuur zijn, Raadpleeg uw arts voor een diagnose. Acai-Trim, is zoals andere gewichtsverlies supplementen, niet een mirakeloplossing voor ongewenste ponden.


gerelateerde artikelen