Hoe de berekening van de calorieën uit vet

February 16

Hoe de berekening van de calorieën uit vet

Als het gaat om calorieën en vet in levensmiddelen, worden alle die nummers kunnen weergegeven overweldigende aanvankelijk. Berekening van de calorieën uit vet is echter een zeer ongecompliceerd proces. U hoeft om te weten hoeveel gram vet in het eten en kunt u eenvoudig doen de conversie. Dit zijn de stappen die u kunt volgen om te voltooien van de berekening zelf.

Stap 1

Zoek de label voor het levensmiddel. Of je eet een vers voedsel, maar het hoeft niet een label, een voeding database zoals het VS departement van landbouw nationale nutriënt Database voor Standard Reference gebruiken om te zoeken naar uw voedsel en verwante voedingsinformatie.

Stap 2

Bepaal het aantal totale gram vet in het product. Op een standaard voedseletiket is dit het eerste ding beursgenoteerde na de calorieën.

Stap 3

Vermenigvuldigt de gram totaal vet met negen omdat er negen calorieën in één gram vet. Voor voorbeeld als het label zegt dat het eten vijf gram totaal vet heeft, vijf keer negen is gelijk aan 45.

Stap 4

Zoek het aantal porties als analyseren een verpakte levensmiddelen. Bijvoorbeeld, aan de bovenkant van het label zal zeggen wat een portie is; Dit zou in ounces, bekers of eetlepels. Dan tussen haakjes zegt het vaak hoeveel porties het hele pakket bevat. Het vermenigvuldigen van de calorieën uit vet door het aantal porties in de verpakking om de totale calorieën uit vet.

Tips

  • Wees voorzichtig met het gebruik van het aantal totale gram vet en niet alleen verzadigd vet. Totaal vet is de hoeveelheid vet als eerste vermeld op het etiket.

Wat die u nodig hebt

  • Voedingswaarde-informatie voor voedsel
  • Rekenmachine

gerelateerde artikelen