Wat zijn de oorzaken van Crash Dieting in tieners?

April 16

Wat zijn de oorzaken van Crash Dieting in tieners?

Helaas nemen veel tieners riskant gedrag--met inbegrip van het crash dieet--tijdens de jaren van de middelbare school. Of uw kind het dieet wordt aangedreven door slechte zelfbeeld, peer druk of het gewicht betreft, is het belangrijk om in te grijpen. Crash dieet kan enorme schade aan de gezondheid van uw kind doen op een moment in haar leven als goede voeding essentieel voor de ontwikkeling is. Als uw tiener niet bereid om te bespreken met je dieet is, haar vragen om te spreken met de kinderarts of de counselor van een school.

Onafhankelijkheid

Tieners meedoen aan sport, theater en andere evenementen op de middelbare school en vaak missen op familie maaltijden. Adolescenten zijn dus vrij om te eten wat ze willen zonder ouderlijk toezicht. Een ouder kan niet merken dat hun kind maaltijden overslaan of ongezonde eten praktijken vast te stellen omdat de tiener is gegaan van 's morgens vroeg tot 's avonds. Met andere woorden, kan een tiener beginnen dieting gewoon om te oefenen zijn onafhankelijkheid.

Lichaamsbeeld

Met de adolescentie komt een aantal aanzienlijke fysieke veranderingen. Ontluikende borsten, verbreding van de heupen en gewichtstoename alle begeleiding een girl's overgang naar volwassenheid. Jongens die op hoogte en gewicht snel en ontwikkelen vaak een vraatzuchtige eetlust. Niet verrassend, veel tieners voelen zich zelfbewust over hun veranderende lichaamsbouw en vastloopt dieet om te krijgen sommige gevoel van controle. Een studie uitgebracht door de Universiteit van Minnesota in 2006 bleek dat van 2.500 teenage vrouwtjes, 62.7 procent gebruikt "ongezond gewicht controle gedrag" en 21,9% "zeer ongezond gewicht controle gedrag." Het tarief voor de mannen was ongeveer de helft die van vrouwtjes.

Peer Pressure

Totdat tieners tot zelfstandige-minded volwassenen volwassen, is peer druk een krachtige motor. Het vertrouwen van een adolescent zal afbrokkelen als een van haar vrienden suggereert dat haar maag slappe of haar dijen te dik. Zelfs normaal gewicht tieners kunnen worden gedwongen tot een crash-dieet door de invloed van haar leeftijdsgenoten.

Cultuur

Tieners worden blootgesteld aan een constante spervuur van afbeeldingen via televisie en het Internet. De media presenteert een verwrongen beeld van "normaal". Anorexia, dunne modellen worden opgehouden als de norm van schoonheid en het op dieet zijn gewoonten van beroemdheden zijn gepleisterd over populaire tijdschriftdekking. Tieners kunnen crash dieet om te imiteren sterren die zij bewonderen.

Gezondheidsrisico 's

In 2010 waren eenderde van de kinderen en jongeren overgewicht of obesitas volgens de Centers for Disease Control and Prevention. Uw kind kan worden doen schrikken wanneer hij ontdekt in een sportschool klasse weeg-in dat hij zwaar is. Hij kan crash dieet gewoon omdat hij van geen andere manier weet om bovenmatige ponden schuur en te verlegen is om zijn bezorgdheid met u of een andere volwassene.


gerelateerde artikelen