De beste voedingssupplementen voor Weight Loss

April 22

De beste voedingssupplementen voor Weight Loss

Verhoging van de oefening frequentie en vasthouden aan een verminderde calorie dieet is een bewezen strategie voor het stimuleren van vet verlies. Echter, de stofwisseling van het lichaam zich uiteindelijk aanpast en vet verlies vertraagt. Het toevoegen van voedingssupplementen op dit moment kan een effectieve manier om metabolisme stimuleren en ongewenste lichaamsvet schuur. Voor consumeren praat enige gewichtsverlies supplementen, met uw zorgverzekeraar.

Forskolin

Forskolin is een kruid dat is afgeleid van de wortels van de Coleus forskohlii plant die een rol in gewichtsverlies spelen kunnen door het verhogen van de productie van hormoon-gevoelige lipase, een enzym dat het gebruik van vet als energie binnen het lichaam verbetert. In feite, waargenomen onderzoekers van de Universiteit van Kansas dat deelnemers consumeren forskolin 250 mg twee keer per dag gedurende 12 weken verloren een aanzienlijke hoeveelheid lichaamsvet vergeleken met de inname van een placebo, volgens bevindingen gepubliceerd in het mei 2005 nummer van "Obesitas".

EGCG

Groene thee bevat een groep van verbindingen van de antioxidanten genaamd catechinen, die zou kunnen verhogen de verbranding van vet. De belangrijkste catechin die verantwoordelijk zijn voor vet verlies is epigallocatechin-3-gallaat of EGCG. Onderzoekers van DSM Nutritional Products in Zwitserland vonden dat overgewicht en zwaarlijvige mannen 300 mg EGCG nemen voor drie dagen ervaren een toename van de vetverbranding na een maaltijd van de test in vergelijking met een placebo. Hun onderzoek werd gepubliceerd in juli 2010 de kwestie van de "European Journal of Clinical Nutrition."

Fenegriek

De plant fenegriek misschien vetverbrandende eigenschappen, volgens een studie uitgevoerd door onderzoekers van de Universiteit van Mary Hardin-Baylor bezitten. Zij vonden dat mannen het uitvoeren van een weerstand trainingsprogramma voor acht weken terwijl het nemen van 500 mg van fenegriek per dag verloren een grotere hoeveelheid lichaamsvet in vergelijking met degenen die een placebo, volgens onderzoek gepubliceerd in oktober 2010 de kwestie van het "Publicatieblad van de International Society of Sports Nutrition."

CLA

Geconjugeerd linolzuur, ook bekend als CLA, is een vetzuur gevonden in gras-gevoerd rundvlees en full-vet zuivelproducten. Onderzoekers van de Universiteit van Wisconsin-School van geneeskunde en de volksgezondheid een nazicht uitgevoerd van 15 studies over de effecten van CLA suppletie op vet verlies. Ze concludeerden dat 3,2 g van CLA per dag was effectief ter vermindering van vet massa, volgens een rapport in mei 2007 de kwestie van de "American Journal of Clinical Nutrition."


gerelateerde artikelen