Hoe een man om Respect te tonen dus hij voelt liefde

April 14

Hoe een man om Respect te tonen dus hij voelt liefde

Dr. Phil McGraw van "The Dr Phil Show" vertelt patiƫnten hoe belangrijk opzicht is in een huwelijk. In feite, zegt hij vaak dat respect een noodzakelijk onderdeel voor huwelijk is en wijst op het belang van de eerbiediging van het ego en de tevredenheid van een man. Uw echtgenoot om respect te tonen zodat hij voelt liefde, je moet denken van zijn gevoelens en de inspanning die hij in je leven samen brengt. Soms een beetje erkenning, vriendelijke woorden en respect kunnen het verbeteren van de staat van uw huwelijk.

Stap 1

Inwinnen van uw echtgenoot voor zowel kleine als grote problemen. Vraagt zijn advies vertelt hem dat u respect zijn mening en wat hij te bieden heeft, zegt huwelijk therapeut Gary Smalley in zijn boek "Verborgen sleutels van een Loving, duurzaam huwelijk." Of u hebt een raadsel op het werk of zijn advies over nodig hebben bij het starten van uw kind in de kleuterschool, vragen om zijn advies toont respect en liefde voor hem.

Stap 2

Compliment uw echtgenoot verbaal wanneer heb je de kans. U misschien wel dankbaar voor zijn inspanningen gaan werken elke dag of zorg voor uw gezin, maar u mag het niet genoeg zeggen. Je hoeft niet een big deal uit het compliment, maar een paar soort en dankbaar woorden kunnen hem laten weten hoe veel je liefde en respect voor zijn bijdragen aan de familie, merkt christelijke relatie schrijver Nancy C. Anderson.

Stap 3

Bieden ondersteuning aan uw man als het gaat om zijn specifieke Levensproblemen, stelt MarriageMissions.com. Of hij voor een promotie op het werk of worstelt met zijn uitgebreide familie vecht, vertelt het aanbieden van uw steun en gedachten hem dat hij tot u wenden kan. Respect voor hem door het luisteren naar zijn angsten, de verdienste van zijn adviezen geven en valideren van zijn bezorgdheid. Hij wellicht te luchten na een bijzonder lange dag op het werk, of hij mogelijk zenuwachtig over het proberen iets nieuws. U kunt hem ondersteuning doordat een luisterend oor en een juichende squad weergeven.

Stap 4

Vermijd negatieve reacties naar je man persoonlijk maken. Wanneer je boos op een situatie, is het fijn om de vraag van zijn daden, maar nooit zijn karakter. Beschuldigen je man van het hebben van ongewenste eigenschappen zoals luiheid, agressiviteit of depressie kan maken hem voel me zelfs slechter. In plaats daarvan, als je hem over zijn gedrag confronteren moet, vasthouden aan de feiten en Vermijd generalisaties vegen. Naam roepen en beschuldigingen zijn respectloos en niet zinvol.

Stap 5

Overwegen van uw echtgenoot gevoelens voordat jij bepaalde taken rond het huis en in de stad. Laten zien dat je respect en hem liefde doordat attent; Koop een traktatie die hij houdt of aanbieding te wrijven zijn rug na een dag hard werken. Uw non-verbale acties prima overweg met liefde en respect meer dan lege woorden.


gerelateerde artikelen