Oorzaken van tijdelijke impotentie

April 4

Oorzaken van tijdelijke impotentie

Impotentie, ook wel erectiele dysfunctie genoemd. treedt op wanneer een man niet in staat om een erectie voldoende voor geslachtsgemeenschap. De Universiteit van Maryland Medical Center meldt deze voorwaarde moet vaker voor bij oudere mannen, echter het kan optreden voor mannen van alle leeftijden, afhankelijk van de oorsprong van de oorzaak. Een erectie is het resultaat van bloed wordt gepompt naar de weefsels in de penis. Wanneer het bloed wordt geleverd aan dit gebied wordt geblokkeerd een erectie niet wordt bereikt. Dit kan worden veroorzaakt door een externe factor, medische of psychische oorzaak. In geval van chronische impotentie, kan overleg met een arts bieden inzicht en oplossingen voor het verlichten van het probleem

Alcohol of tabak

Volgens de Mayo Clinic, alcohol of andere gebruik van de stof mogelijk een factor in het veroorzaken van tijdelijke impotentie. Alcohol verwijdt de bloedvaten in het lichaam, verhinderen dat bloed zich ophopen in de penis, die is wat creëert een erectie. Hoewel sommige mensen ondervinden tijdens het gebruik van alcohol niet impotentie, is een mogelijke externe factor die voorkomen de erectie dat kan. Chronische alcoholgebruik is chronische onvermogen invloed zouden kunnen zijn. De Mayo Clinic erkent ook dat tabaksgebruik impotentie kan veroorzaken. Gebruik van tabak wordt geassocieerd met de vermindering van de stroom van bloed naar de slagaders, waardoor de slagaders die naar de penis smal en veroorzaakt blokkering stroomt. Gemeenschappen gezondheidsrapporten dat vernauwing en verharding van de slagaders, arteriosclerose, goed voor meer dan 50 procent van impotentie bij oudere mannen.

Medische aandoeningen

De Universiteit van Maryland Medical Center geeft aan dat de medische oorzaken 85 procent van de gevallen voor impotentie make-up. Medische oorzaken zijn onder andere hart-en vaatziekten en hoge bloeddruk. Disfuncties met erectie mogelijk een vroeg teken van de waarschuwing van hartproblemen, volgens de Amerikaanse ader en esthetisch instituut. Dit exemplaar is waarschijnlijk te wijten aan een verstopping in de stroom van bloed door de slagaders, waardoor de vorming van tandplak. Op dezelfde manier veroorzaakt hoge bloeddruk schade aan de bloedvaten aanloop tot een ophoping van druk in de bloedvaten leidt naar de penis. De minder kunnen een erectie naar de penis, hoe kleiner de kans krijgen bloedtoevoer zal optreden. Aanvullende medische overwegingen de Mayo Clinic herkent als die van invloed zijn op de erectie omvatten: diabetes, bepaalde medicijnen en laag testosteron. De Mayo Clinic raadt zoeken naar medische hulp als impotentie aanhoudt, om mogelijke medische complicaties leiden tot de erectiele storing verder te verkennen.

Psychologische Stress

Psychologische stress is een oorzaak van impotentie, en hierbij kan stress van relaties, werk druk of onderliggende depressie. Stress oorzaken van impotentie zijn meestal korte termijn of geïsoleerde afleveringen, echter wanneer impotentie optreedt als gevolg van stress dat het mogelijk van invloed op iemands vertrouwen. Dit leidt tot verdere angst en stress geassocieerd met seksuele prestaties volgens gezondheid Gemeenschappen, en dit heeft een impact op terugkerende impotentie. Impotentie hulplijn geeft dat stress het proces verhindert van het versturen van de chemische berichten waarmee bloedvaten naar samentrekken in de penis. Deze vernauwing blokkeert de doorstroming van het bloed, die meestal worden bij elkaar opgeteld voor een erectie. Counseling is één manier om te leren copingvaardigheden om te gaan met stress en verder helpen met het hervinden van een gezonde psychologische evenwicht dat bevorderlijk is voor de seksuele prestaties.


gerelateerde artikelen