4 wateroefeningen voor Cardio- en Tone Workout

June 2

Geïnspireerd door de Olympische heb ik besloten om opnieuw na te denken mijn houding over trainen in het water. Ik spreek niet over zwemmen ronden, die is onmiskenbaar een geweldige workout--kijk maar naar deze geweldige organen! Ik verwijs naar wat we gebruikt om te bellen iets Aqua-robics. Nu als u als me bent u enkel afgebeeld een zwembad gevuld met stuiteren Badmutsen (floral detaillering, misschien?) en een heleboel onderwater beweging die niet veel van alles lijkt. Ik herinner me lopen bij het zwembad in een healthclub waar ik eens gewerkt en denken dat het leek gemakkelijk. Maar de waarheid is dat water veilig maar taaie weerstand bieden kan en de sleutel is het herhalen van de beweging en toe te voegen (of probeert toe te voegen!) snelheid.

Probeer deze vier oefeningen:

1. snelheid schoppen. De rand van het zwembad met je handen houden toestaan uw benen te gewoon zweven omhoog achter je zodat je je lichaam is parallel met het oppervlak van het water maar onder het zeeoppervlak uit uw bovenrug neer. Met een afwisselend been kick gewoon kick zo snel als je voor een solide minuut kunt. Klinkt gemakkelijk. Probeer het eens. Zo snel als je voor één minuut kunt. Breken. Herhaal de twee meer tijden. Probeer te houden de meeste van uw benen ondergedompeld zodat er alleen een beetje splash maar veel beweging.

2. zwembad boksen. In het ondiepe gedeelte van het zwembad staan in water dat is zo diep als de bovenkant van je schouders. Sta met je rechtervoet naar voren en je linkervoet terug--gescheiden ongeveer 2 voet. Begin om te schakelen de voet springen snel, rechts-links-rechts-links. Met uw ams omhoog in een positie van "bokser guard"--maar onderwater--toevoegen een oppositie punch. (Dus als je rechter voet vooruit, u links ponsen bent) en herhaal het afwisselend armen en benen zo snel als u veilig kunt voor één minuut. Tip: Probeer oefening #1 en #2 voor een sterke serie van 3 elk afwisselend.

3. laterale Shuffles. Start aan het ene uiteinde van de ondiepe kant van het zwembad en staande in taille tot halverwege borst hoogte water--bewegen zijwaarts over het zwembad te raken de andere andere uiteinde. Probeer 10 laterale ronden over het zwembad. Vergeet niet om te houden van de heupen, knieën en enkels licht gebogen en om te tekenen van de voeten samen in het midden van elke laterale stride. Rusten en herhaal twee meer tijden.

4. Water vleugels. Eens te meer zijn wij in schouder hoogte water. Hef je armen zijwaarts naar de oppervlakte van het water met je armen langs kant beginnen je lichaam en je handpalmen naar omhoog. Draai de handen zodat de handpalmen naar beneden en snel druk naar beneden om de zijden van uw lichaam. Palmen omhoog op de weg omhoog--handpalmen naar beneden op de weg naar beneden. Herhaal deze beweging omhoog / omlaag 20 keer. Tip: Probeer afwisselend oefening "3 en #4 voor een sterke serie van 3 elke.

Deze training is zo moeilijk als je het-- en geen badmuts is verplicht!


gerelateerde artikelen