Totale Body Workout Routine

October 17

Totale Body Workout Routine

Totale body workouts oefenen al uw belangrijke spiergroepen in één sessie. Dit bespaart tijd omdat je alles in een keer gedaan in plaats van lichaamsdelen training op verschillende dagen, waarmee u naar sterkte trein slechts drie dagen per week. Drie sets van acht tot 12 herhalingen uit te voeren. Een totale workout voor lichaam, of volledige lichaam, moet slechts een oefening voor de borst, rug, benen en schouders, omdat de armen te met de andere oefeningen helpen.

Bal halter borstpres

De bal halter borst druk te graven als een borst oefening, maar het werk voor triceps, schouders en abs. Je moet een stabiliteit bal en twee korte halters voor het uitvoeren van deze oefening. Begin met uw rug en hoofd op de bal geconfronteerd met het plafond, je romp parallel aan de vloer, knieën gebogen hoeken van 90 graden en uw voeten schouderbreedte uit elkaar. Houd de halters naast uw borst met de ellebogen gebogen en je handpalmen naar je onderlichaam. Dit is de startpositie. Je armen recht omhoog tot ze over je borst en dan lager ze terug naar beneden uitbreiden Uw abs en bilspieren werken om de beveiliging van je romp parallel aan de vloer, maar je moet actief knijpen ze zodat je heupen naar de vloer geen druppel.

Barbell Bent-over-Row

De bent-over barbell rij is een oefening voor de bovenste, middelste en onderste achterkant. Het richt zich in het bijzonder de rhomboids van de bovenrug, de lats van de middelste rug en de erector spinae van de onderrug. U ook werk je biceps. Om te beginnen, staan met de voeten iets breder dan schouderbreedte en een barbell met je armen recht te houden. Houd de bar met uw handen schouderbreedte uit elkaar. De handen kunnen ofwel gezicht naar u toe of van u af. Bocht naar voren iets met een vlakke terug en je borst opgeheven. Dit is de startpositie. Dan trek de halter omhoog richting je buik en breng uw ellebogen dicht bij uw zijden. Terug naar de beginpositie. Juiste houding en ondersteuning van uw onderrug, houden van uw abs geperst tijdens de oefening.

Zittende Machine Shoulder Press

Totale Body Workout Routine

De zittende machine schouder pers oefening werkt je deltaspier spieren van voren naar achteren. De deltoides zijn de belangrijkste spieren van de schouder. Uitvoeren van een zittende machine schouder pers, zitten met je rug tegen de rest van de stoel en greep de horizontale handvatten met de handpalmen naar voren en je ellebogen gebogen. Druk op je armen recht naar het plafond en breng ze dan terug naar de beginpositie. U kunt uw core spieren activeren door zitten iets naar voren zodat je rug niet de rest van de stoel raakt.

De hoge Terug Squat Barbell

De hoge terug squat barbell is een been oefening die uw quadriceps, hamstrings, bilspieren en Abductoren of binnenste dijen werkt. Elk deel van uw dij is betrokken bij deze oefening. Hoge rug halter kraakactie versterkt ook de erector spinae. Voor het uitvoeren van de hoge terug squat barbell, staan met uw voeten schouder breedte van elkaar en een barbell over de rug van uw schouders. Greep de halter met je ellebogen gebogen en de handpalmen naar voren op een comfortabele afstand van je schouders. Buig je knieën en de heupen naar achteren verplaatsen, maar houd je borst opgeheven en je rug recht. Lagere totdat je dijen parallel aan de vloer zijn en dan terug rechtop staan.


gerelateerde artikelen