Wat zijn de tekenen & symptomen van borst congestie?

October 13

Wat zijn de tekenen & symptomen van borst congestie?

Borst congestie interfereert met de longen vermogen om goed te functioneren. Borst congestie wordt vaak veroorzaakt door ziekten zoals verkoudheid of griep, of mogelijk een teken van ontsteking van de longen of de vroege stadia van een ziekte. Begrijpen fundamentele tekenen en symptomen van borst congestie zodat u kunt zoeken naar help voordat omstandigheden verslechteren.

Hoesten

Hoesten is uw lichaam de manier uitzetting van stof, pollen of vloeistoffen uit de longen. Hoesten kunnen omvatten piepende ademhaling in ziekten zoals bronchitis of astma, of een schors-achtige hoest, is zoals gebruikelijk bij kinderen. Een "natte" hoest is vaak een teken van borst congestie die vaak brengt slijm of slijm, volgens Dartmouth Medical School kind gezondheid Onlinegids, met vermelding van de opbouw van de vloeistof in de longen en de luchtpijp, bekend als de lagere luchtwegen.

Voor sommigen, "droge" hoesten episoden of past ook borst congestie kunnen begeleiden en kunnen het signaal van een infectie van de luchtwegen, volgens CureResearch.com, een website gepresenteerd door een onafhankelijke gezondheidszorg waarderingen organisatie genaamd gezondheid rangen, Inc Dergelijke een hoest is een droge hoest genoemd, omdat het meestal niet slijm of slijm produceren.

Slijmproductie

Als u vindt dat u bent opvoeden slijm of slijm als je hoest, moet u wellicht een vorm van longkanker congestie. Slijmproductie meestal het gevolg van sinus-infectie. De vloeistof loopt naar beneden de sinussen en in de bovenste luchtwegen, triggering hoest.

Borst congestie veroorzaakt door bronchitis kan ook bevorderen van overmatige productie van slijm of slijm en veroorzaken pijn op de borst, snelle ademhaling en piepende ademhaling in sommige. Voor sommige mensen, kunnen bronchitis, Long ontsteking en andere voorwaarden zoals longontsteking veroorzaken vernauwing van de borst en ademhalingsproblemen. Als u of uw kind is ziek met borst congestie voor meer dan een paar dagen zonder reliëf, plannen een bezoek met uw arts of kinderarts.

Vernauwing

Sommige mensen, vooral degenen gediagnostiseerd met astma, kan voelen, een gevoel van beklemming of vernauwing rond hun borst. Vernauwing van de borst kan ook een symptoom van een longontsteking en moet worden beoordeeld door een arts indien vergezeld van koorts van 102 graden Fahrenheit of hoger, hardnekkig hoesten dat kan of kan niet omhoog brengen slijm, pijn op de borst en kortademigheid, suggereert de Mayo Clinic. Het gevoel is net als een band rond de borst geplaatst en aangescherpt. Sommige individuen ondervinden een diep adem te nemen zonder het initiëren van een hoesten pasvorm.


gerelateerde artikelen