Wat zijn de voordelen van Pure cacao?

October 14

Wat zijn de voordelen van Pure cacao?

Inheems in Zuid-Amerika, stukjes cacaobonen zijn gebruikt in de volksgeneeskunde voor de behandeling van allerlei aandoeningen--met inbegrip van hoesten en haaruitval-- en als een bron van voeding. Tijdens de verwerking, worden cacaobonen geroosterd en gefermenteerde, wordt verwerkt om te verwijderen van hun gehalte aan vetstoffen van het cacaopoeder--pure cacaobestanddelen--achterlatend. Pure droge cacaobestanddelen toe te voegen aan uw dieet biedt een waaier van voordelen, omdat het komt geladen met gezondheid-opvoerende mineralen, vezels en fytonutriënten.

Magnesium en koper

Het eten van pure cacao helpt u consumeren meer magnesium en koper. Deze mineralen activeert enzymen die uw cellen moeten ondersteunen uw stofwisseling en maken van bruikbare energie. Magnesium onderhoudt ook de gezondheid van uw celmembranen, terwijl koper optimaal gebruik kunt maken van melanine, het pigment gevonden in uw huid. Een 2-eetlepel gedeelte van pure cacao bevat 409 microgram van koper en 54 mg magnesium. Dit maakt tot 45 procent van de koperen inname die het Institute of Medicine dagelijks, evenals 17 en 13 procent van de dagelijkse inname van magnesium voorgesteld voor vrouwen en mannen, respectievelijk adviseert.

Fosfor en ijzer

Koken met pure cacao, en u zult ook-up van uw inname van fosfor en ijzer. Een portie droge cacaobestanddelen bevat 1,5 milligram van ijzer en 79 milligram fosfor. Dit maakt tot 11 procent van de fosfor, u dagelijks, volgens het Instituut moet voor geneeskunde, samen met 19 procent en 8 procent van de dagelijkse ijzer voorschriften voor mannen en vrouwen, respectievelijk. Het fosfor in pure cacao draagt bij aan gezonde botweefsel, maakt deel uit van uw celmembranen en cel communicatie bevordert. Zijn ijzergehalte helpt reguleren uw lichaam zuurstofgehalte omdat het kunt u zin lage zuurstofniveaus en helpt uw rode bloedcellen uw weefsels voorzien van vers zuurstof.

Gezondheid-opvoerende fytonutriënten

Pure cacao biedt ook gunstig fytonutriënten, flavonoïden, die je nerveus en cardiovasculaire uitkeringsstelsels genoemd. Één soort flavonoïden, genaamd flavanolen, ondersteunt gezond cognitief functioneren--leren, geheugen en kritisch denken-- en verbetert de doorbloeding in je hersenen, verklaart een evaluatie in "Neurowetenschap en Biobehavioral Reviews" in juli 2013. Een aanvullende controle, vanaf juni 2013 de kwestie van "Moleculaire Nutrition and Food Research," merkt op dat andere flavonoïden bloedvat ontspanning bevorderen en uw cardiovasculaire systeem te beschermen tegen oxidatieve schade, die anders tot hart-en vaatziekten bijdragen zou.

Portie Tips en suggesties

Pure cacao is een rijke smaak die in een verscheidenheid aan gerechten werkt. Een gezondere versie van warme chocolademelk maken door het opwarmen van een mengsel van zuivere cacaobestanddelen, nonfat zuivel of amandelmelk en stevia-- of een andere zoetstof van de lage-calorie--op het fornuis tot warm. Smaak toevoegen door het te mengen in een paar druppels Pepermunt, oranje of raspberry extracten. U kunt ook een paar lepels van droge cacaobestanddelen aan bessen smoothies toevoegen--het vooral goed met aardbeien, frambozen en kersen paren. Tot slot, een lepel van droge cacaobestanddelen aan Spaanse peper toevoegen. Terwijl een paring van chocolade en Spaanse peper onconventionele lijkt, voegt diepte en rijkdom van cacao toe aan de schotel.


gerelateerde artikelen