What to Wear op het eerste gezicht wanneer skiën in diepe poeder

March 25

What to Wear op het eerste gezicht wanneer skiën in diepe poeder

Poeder skiën kunnen een opwindende ervaring van drijvende door een zee van wit. Dit soort intense skiën vereist dat u te snel door de wind en vliegende sneeuw skiën. Daarom, Skiën in poeder sneeuw moet u meer bescherming op je gezicht dan een reguliere dag op de hellingen dragen. U zult moeten beschermen uw gevoelige gezichtshuid verblijven warme en comfortabele op die felbegeerde dagen van verse tracks en bodemloze sneeuw.

Bril

Skip bril nooit wanneer skiën in diepe poeder. Bril zal uw ogen beschermen tegen wind en sneeuw en u duidelijke visie behouden als u uw weg naar beneden de poederachtige helling zal helpen. Kijk voor beschermende brillen met een dikke band die voor uw oogbescherming blijft zorgen zal op ongeacht hoe streng uw skiën poeder. Kijk voor frames van nylon, rubber of propionaat. Deze meer flexibele materialen hebben de neiging niet te verwonden van je gezicht als je moet vallen of iets raken tijdens het reizen op hoge snelheid. U moet tenslotte zijkleppen die wind en sneeuw uit de buurt van de oogcontour houden. U wilt niet alle openingen in de bril waar sneeuw of wind kunt invoeren.

Bivakmuts

Wanneer skiën in diepe poeder, een bivakmuts--blijft een alles-in-één-stuk dat betrekking heeft op je hoofd, nek, mond en neus--je gezicht warm en beschermd. Een balaclava fungeert ook als een basislaag onder een helm, die is een noodzaak voor diepe poeder skiën. Het dragen van een bivakmuts over uw neus en mond zal ook helpen de lucht warm voordat het je longen. Kijk voor een in een lichtgewicht synthetisch weefsel dat transporteert weg vocht en zweet te houden u warm en droog.

Neck Gaiter

Nek beenkappen bieden een alternatief voor vermommingen. Ze dekken van je nek en ter dekking van uw mond en neus kunnen worden opgetrokken. Zoekt u materialen zoals fleece of wol, die vocht-wicking eigenschappen bevatten.

Zonnebrandcrème

Zonnebrandcrème is altijd aan te raden op de hellingen, maar nog meer wanneer skiën in diepe poeder. Je denkt misschien u kunt overslaan de zonnebrandcrème op koude, bewolkte dagen, maar dat is niet het geval. Kunt u een zonnebrand zelfs in de winter--vooral tijdens het skiën wanneer de zon omhoog weerspiegelt naar uw gezicht van de helder witte sneeuw. U zult moeten opnieuw toepassen zonnebrandmiddelen vaak wanneer skiën in diepe poeder, omdat vliegen sneeuw kunt wassen het weg. Op zoek naar breedspectrum UVA en UVB bescherming met een SPF van 30 of meer met het label "water resistant." Vervolgens brengt u opnieuw deze zonnebrandcrème meerdere malen gedurende de dag. Daarnaast gelden een lip protectant met een SPF van 30 of hoger te beschermen uw lippen.

Vochtinbrengende crème

Na een dagje skiën in diepe poeder, veel uitgeven uw gezicht met een rustgevende moisturizer. Dit zal helpen huid hydrateren nadat het een afstraffing tegen wind en sneeuw heeft genomen. Zoekt u een vochtinbrengende crème die ingrediënten zoals kamille of Aloë om te kalmeren de huid, die heeft zijn geïrriteerd door de elementen bevat.


gerelateerde artikelen