How to Lose 5 ponden maaltijden

October 27

How to Lose 5 ponden maaltijden

Verliezen vijf pond kunt maken een groot verschil in hoe u look en feel. Schoonmaken van uw eetgewoonten is een belangrijk onderdeel van gewichtsverlies. Het is niet alles over het beperken van calorieën en crash diëten. Focus op gezond voedsel met een hoge voedingswaarde en die extra vijf ponden zullen een ding van het verleden.

Stap 1

Neem uw gewicht vóór het opstarten van het eten plan. Weeg jezelf eerste ding in de ochtend na het gebruik van de badkamer voor uw werkelijke gewicht.

Stap 2

Ga via uw keuken en gooien uit junkfood. Ongewenste betekent een verwerkt of gemanipuleerd voedsel die meestal hoog in suiker, natrium, verzadigde vetten en transvetten. Verwerkt voedsel verteren snel dus je bent hongerig sneller, die overeten stimuleren kunnen.

Stap 3

Plan uw maaltijden voor de week tevoren. Neem de tijd op uw weekend naar de kruidenier en kook al uw maaltijden voor de week. Houden van voedsel bereid zal voorkomen dat u wordt gevangen thuis met niets te eten en wat betreft de junkfood.

Stap 4

Eet vijf tot zes kleinere maaltijden per dag. Verbruiken uw maaltijden elke drie tot vier uur om te stimuleren uw stofwisseling en hunkeren naar voorkomen. Hebben een portie eiwitten en koolhydraten bij elke maaltijd.

Stap 5

Overschakelen van witte suiker en bloem tot hele korrels. Consumeren volkoren pasta en brood, havermout en vezel-rijk granen, die langzamer verteren om u gevoel vol te houden.

Stap 6

Eten vezelrijk fruit en groenten die hoge voedingswaarde hebben en houden je langer vollediger. Houden van groenten en fruit bereid in uw koelkast als gemakkelijk toegankelijke snacks, beveelt de Mayo Clinic. 30 tot 40 g vezels per dag eten.

Stap 7

Consumeren 1 g eiwit per pond van uw lichaamsgewicht per dag. Eet magere eiwitten zoals coldwater vis, mager rundvlees, skinless pluimvee, eiwit, sojabonen en sojaproducten, peulvruchten en magere zuivel, zoals kwark, te voeden uw spieren en metabolisme versnellen.

Stap 8

Het verhogen van uw goede vet inname met olijfolie, noten en zaden die je hart gezond te houden en hulp in essentieel vitamine absorptie. Sturen duidelijk van verzadigde en transvetten.

Stap 9

Neem uw gewicht weer te beoordelen van uw vooruitgang na vier weken. Verwachten te verliezen van één tot twee ponden per week.


gerelateerde artikelen