Heb je maag vet met P90X verliest?

October 26

Heb je maag vet met P90X verliest?

Consistente lichaamsbeweging en gezond eten keuzes zijn twee componenten aanbevolen als je geïnteresseerd zijn in het verliezen van lichaamsvet. Het systeem van de P90X is een at Home programma dat beide technieken omvat en is dus waarschijnlijk effectief zijn voor het verliezen van vet. Gericht op het vet in je maag ligt, is echter niet mogelijk. Als je verliest de algehele lichaamsvet met de P90X, ziet u verbeteringen in uw maag.

P90X

Het systeem van de P90X is een 12 weken durende oefening en voeding plan dat werd samengesteld door Fitnesstrainer Tony Horton en is ontworpen om ertoe leiden dat u te verliezen van lichaamsvet en verhogen uw mager spierweefsel. Elke week bestaat uit krachttraining, flexibiliteit en cardiovasculaire trainingssessies. Elke sessie duurt ongeveer 60 minuten.

Vet verlies

Om vet te verliezen in de 12 weken in het programma P90X, moet u meer calorieën dan u tijdens die tijd verbruikt branden. Telkens wanneer u een calorieën tekort van 3500, zult u verliezen over een pond van lichaamsvet. Na de P90X systeem kunnen effectief voor vetverbranding omdat daarbij een aanzienlijk aantal calorieën met de zware training sessies branden, evenals het opnemen van een gezond het eten plan dat ervoor dat u consumeren het juiste aantal calorieën per dag zorgen zal om lichaam vet verlies.

Gericht op je buik

Een aanzienlijk aantal calorieën verbranden, mager spieropbouw en dus het creëren van een calorieën tekort door het volgen van de trainingen P90X kunnen doeltreffend zijn want waardoor u te verliezen vet-- maar het is onmogelijk om te richten van de maag gebied. Waar je lichaam neemt uit het vet is afhankelijk van uw eigen persoonlijke genetische make-up en lichaam type. Volgens de American Council on Exercise is de beste strategie voor het verbeteren van een specifieke lichaamszone te focussen op inspanningen te verliezen algemene lichaamsvet en vervolgens aan te vullen die met kracht oefeningen dat het spierweefsel dat onder uw laag van maag vet ligt zal ontwikkelen. De P90X rechtverkrijgenden abdominale en kern workouts drie dagen per week.

Overwegingen

Om gewicht te verliezen met de P90X-programma, moet u ofwel volgen van het programma voeding plan of uw eigen gezonde eetgewoonten. Oefening is slechts de helft van de vergelijking voor succesvol gewichtsverlies. Het aantal calorieën die u verbruikt zal rechtstreeks van invloed zijn uw maag vet verlies succes. U kunt de calorieën die u vanuit de P90X oefeningsprogramma door beslag calorierijke, hoge vetrijke voedingsmiddelen branden annuleren.


gerelateerde artikelen