Belly Button Hernia symptomen bij volwassenen

November 3

Belly Button Hernia symptomen bij volwassenen

Navelbreuk, uitsteeksel van de darm in een verzwakte opening in de buikspier, komt vaker voor bij zuigelingen dan volwassenen. Ongeveer 2 procent van de volwassenen ontwikkelen een Navelbreuk, M. Velasco van Puerto Rico Universiteit ziekenhuis afdeling chirurgie gemeld in 1999 in "Hernia." In tegenstelling tot umbilical hernia bij kinderen, die vaak spontaan genezen, vereist umbilical hernia bij volwassenen chirurgie om ernstige complicaties te vermijden. Symptomen zijn paar totdat de hernia strangulates.

Symptomen van de huid

Umbilical hernia's komen voor in verzwakte abdominale gebieden, die zich kunnen voordoen na abdominale heelkunde, in mensen die overgewicht, mensen met ascites, zwangere vrouwen of personen die een peritoneale dialyse, de Merck Manuals-verslag. Het gebied rond de navel uitstulpingen uit tot twee duim als een Navelbreuk aanwezig is, MayoClinic.com verslagen. De umbilicus zelf wordt uitgerekt en vervormd. Bolling kan erger worden wanneer de persoon stammen of druk op de buikspieren aan te spannen, zoals tijdens zware werk legt. Vaak liggen vermindert de zwelling. In de vroege stadia, een Navelbreuk kan gemakkelijk worden verminderd of geduwd in de buik. Als de darmen worden opgesloten of in de uitpuilende gebied vastzitten, kan de forfaitaire van darm en weefsel niet meer terug worden geduwd. Vaak plaatsen van de persoon in een hoofd naar beneden, of de Trendelenberg functie maakt het mogelijk te verminderen de hernia en duwen van het weefsel en darm terug in de buikwand, de Merck Manuals staat. Als de hernia strangulates of bezuinigingen uit de bloedtoevoer naar de darm en weefsel gevangen in, kan de huid rond de navel redden of schakelt u blauw of grijs gebrek aan verkeer.

Pijn

Umbilical hernia kan veroorzaken milde pijn of branden op de site die met de activiteiten die abdominale druk toeneemt verhogen zoals het hebben van een stoelgang of hoesten. Als de hernia incarcerates, toeneemt pijn. Als de Navelbreuk strangulates, treedt er een ernstige pijn op. De hele buik kan worden stijf en teder te raken, de Merck Manuals waarschuwen. Een beknelde hernia is een chirurgische noodsituatie; zonder onmiddellijke chirurgie, zullen deel van de darm sterven. Als de darm breuken, kruk van lekkages in de peritoneale Holte en kan leiden tot ernstige infectie genoemd peritonitis en, in sommige gevallen, dood.

Gastro-intestinale symptomen

Misselijkheid en braken optreden vaak als een Navelbreuk strangulates. Gas- en kruk niet voorbij het belemmerd gebied, zodat constipatie en bloed in de ontlasting kunnen optreden, meldt Drugs.com.


gerelateerde artikelen