Het Effect van granaatappelsap op bloedstolsels

July 24

Het Effect van granaatappelsap op bloedstolsels

Elk jaar ontwikkelen honderdduizenden van Amerikaanse nieuw bloedstolsels die vaak leiden tot invaliditeit en dood, volgens de chirurg-generaal van de Verenigde Staten. Voor 4.000 jaar, zijn folk geneeskunde beoefenaars geweest using uittreksels uit het SAP van rode granaatappel vruchten om een verscheidenheid van veterinairrechtelijke voorschriften, met inbegrip van bloedvat aandoeningen te behandelen. Moderne onderzoekers onderzoeken die effecten vinden dat granaatappelsap kan helpen bevorderen van de cardiovasculaire gezondheid.

Identificatie

Bloedstolsels kunnen ontstaan in uw slagaders of in een ader, bekend als diep-veneuze trombose. Stolsels worden gevormd door cellen van de bloedplaatjes die vormen over huid wonden en rondom gewonde bloedvaten te helpen uw lichaam te genezen. Nadat de stolsels hebben hun werk gedaan, lost je lichaam hen. Wanneer er iets misgaat met dat proces, de klonter niet los, en stukken van stolsels in de aderen kunnen reizen naar andere delen van het lichaam en leiden tot hartproblemen, Long stolsels of lijnen die levensgevaarlijk kunnen zijn. Wanneer stolsels in de slagaders die bloed naar je hart leveren vormen, kunnen ze hartaanvallen.

Gezondheidsvoordelen van de granaatappel

Vrije radicalen zijn moleculen in je lichaam die aanvallen en beschadigen DNA en cellen, wat leidt tot ziekte. Vrije radicalen kunnen oxideren ongezonde LDL-cholesterol, converteren naar plaques dat uw slagaders die anti-oxidanten stoffen gevonden in veel plantaardige bronnen verstoppen zijn, met inbegrip van Granaatappels en granaatappelsap, waardoor de omzetting van cholesterol in plaques. De aard van de antioxidant gevonden in granaatappels en andere vruchten heet een polyfenol, met granaatappels hebben hogere niveaus van polyfenolen dan rode wijn, bosbessensap en groene thee.

Atherosclerose

Wanneer plaques aan de binnenkant van uw slagaders opbouwen, heet het atherosclerose. Deze voorwaarde wordt gedeeltelijk veroorzaakt door de opeenhoping van LDL en vetten en verhoogt het risico van bloedstolsels vormen in de slagaders. Een artikel gepubliceerd in 2002 "Drugs onder experimentele en klinisch onderzoek" samengevat onderzoek naar het effect van granaatappelsap op atherosclerose in muizen zowel menselijke proefpersonen. Het gemeld dat granaatappel polyfenolen effectief in staat zijn om te voorkomen dat de atherosclerotische plaques en LDL oxidatie.

Bloedplaatjes vorming

Onderzoekers in Rome gepubliceerde bevindingen in de April 2009 nummer van the "Journal of medicinale voedsel" dat bleek polyfenolen in het granaatappelsap staat voor de remming van de bloedplaatjes samendoen zijn die stolsels vormt. Granaatappelsap ook beschermd tegen de proliferatie van Thromboxaan, een stof die bloedplaatjes waardoor de bloedstolling en vernauwing van de bloedvaten.

Overwegingen

Granaatappelsap kan interactie tussen en anticoagulatie drugs genomen om te voorkomen dat bloedstolsels, verhoging van hun effecten. Praat met uw arts voordat u granaatappelsap als u bloed verdunners nemen en het SAP ten minste twee weken voor een geplande operatie niet consumeren. Er zijn een paar meldingen van allergiepatiƫnten plant die een allergische reactie op granaatappel ervaren.


gerelateerde artikelen