Apple Cider azijn dosering voor constipatie

December 6

Apple Cider azijn dosering voor constipatie

Traditionele volksgeneeskunde heeft lang opgenomen appel cider azijn als algemene gezondheid remedie--geschikt voor alle soorten voorwaarden van keelpijn en infecties, haaruitval en roos. Een gemeenschappelijk gebruik van appel cider azijn is te verlichten van constipatie. De azijn is meestal genomen in zeer kleine dagelijkse dosis van niet meer dan een shot glas. Echter in gedachten houden, dat apple cider azijn is niet een medisch erkende behandeling voor constipatie.

Vloeibare Doses

Voor de meeste mensen, is appel cider azijn smaakt te sterk is om te drinken netjes in grote doses. In plaats daarvan, probeer lepels en kleine glazen van azijn. Bijvoorbeeld, kan een shot glas van appel cider azijn per dag helpen verlichten van eventuele constipatie in je darmen. Kan je dit ook scherp om te drinken. Zo ja, probeer het schot van appel cider azijn mengen met 8 oz. van zoet water. Het toevoegen van een eetlepel honing wegneemt de bittere smaak zelfs meer.

Supplementen

Naast de traditionele vloeibare vorm van appel cider azijn slaat enkele alternatieve gezondheid aanbod supplementen in de vorm van pillen. De pillen vermoedelijk bieden de voordelen van appel cider azijn zonder de scherpe, zure smaak. Dat geldt ook voor eventueel helpen met constipatie. Afhankelijk van het merk, moeten volwassenen neem twee pillen één tot drie keer per dag samen met voedsel, volgens gegevens van de National Library of Medicine Dietary Supplements Label Database. Net als bij de vloeibare vorm, echter zijn niet de voordelen en de dosering bevestigd door medische studies.

Constipatie recept

In het boek "Dr. Earl Mindell van Amazing appel Cider azijn" beschrijft de auteur Earl Mindell een speciaal recept voor constipatie met behulp van appel cider azijn samen met andere ingrediënten. Het recept bevat 2 tbsp. van flaxseeds toegevoegd aan 2 kopjes kokend gedestilleerd water. Giet de zaden na het koken voor 10 minuten. Het water zal blijken een gelei-achtige consistentie als gevolg van de vrijgegeven vezel uit de zaden. Een kopje vullen met het mengsel en voeg een eetlepel appel cider azijn. Dit biedt de vermeende voordelen van appel cider azijn met het verlichten van constipatie effecten van lijnzaad.

Overwegingen

Drinken van veel cider azijn kan enkele negatieve effecten hebben. De azijn is zeer zuur. Dit kan irriteren je keel of geven u een zere maag. Ook, als u persistente obstipatie ondervindt dan appel cider azijn mogelijk niet de meest effectieve oplossing. Verhoging van het bedrag van de vezel in uw dieet uit groenten en fruit moet verbeteren stoelgang. Andere verkrijgbare producten, met inbegrip van fiber-rijke drank zakjes kunnen ook een effectiever alternatief bieden.


gerelateerde artikelen