Kunt u uw haar wassen na twee dagen op het krijgen van een keratine behandeling?

December 14

Kunt u uw haar wassen na twee dagen op het krijgen van een keratine behandeling?

Ieders haar bevat keratine eiwitten, maar mensen met krullend haar hebben minder keratine. Keratine behandelingen zegel dit eiwit in het haar, waardoor het slanker, rechtere en gemakkelijker te stijl. Terwijl dit veel geluid als een droom, zijn de regels rondom een keratine behandeling een beetje streng. Zorg ervoor dat u weet wanneer it's safe to na het krijgen van je haar professioneel gladgestreken schuim.

Wachttijd

Wacht drie of vier dagen na het krijgen van uw keratine behandeling voor het wassen van je haar. Dat is in het algemeen de hoeveelheid tijd die het duurt de keratine echt beginnen te werken op uw haar te penetreren. Het wassen van je haar die vroeg om het even welk, en je het effect van de behandeling, dus zo geneigd verliest zoals u wellicht voor wassen van je haar na twee dagen, alleen een beetje langer wachten.

Terwijl u 're aan het

Het is niet je haar gewoon wassen die zal ruïneren. Het is noodzakelijk je haar om droog te houden, zodat niet spoelen van uw sloten en sturen duidelijk van taai workouts die je haar om zweterige zal veroorzaken. Ook, houd styling eenvoudig. Probeer niet te overdreven raak je haar. Een willekeurige vorm die u zweep uw haar in zal uw strengen kink in die stijl, dus wegblijven van haar bands en laat uw sloten alleen zo goed als u kan veroorzaken.

Droogshampoo

Als het te moeilijk om te gaan van drie of vier dagen zonder wassen van je haar, probeer Droogshampoo-- maar wees voorzichtig. Sommige droge shampoo kan nog steeds het verminderen van de effecten van uw keratine behandeling, dus kiezen voor een keratine-geïnfundeerd droog shampoo die van enkele van je haar oliën genieten zal tijdens het livening van uw sloten.

Na het wachten periode

Zodra u bent geslaagd voor deze periode van drie tot vier dagen wachten, kan je denkt dat je alles duidelijk. In het algemeen, duurt keratine behandelingen ongeveer 8 tot 12 weken. Hoewel shampooing acceptabel is, zijn er bepaalde producten die kunnen verminderen de hoeveelheid tijd dat uw keratine behandeling duurt. Als u de meeste kilometers uit uw behandeling, kiezen voor shampoo zonder natriumsulfaat om te voorkomen dat strippen keratine van je haar.


gerelateerde artikelen