Wat Is de doelgroep hartslag voor een 40-jarige Man die uitoefent?

September 10

Weten uw doelgroep hartslag is jaarlijks belangrijk omdat dit tempo verandert als je ouder wordt. Het tarief voor een 40-jarige man of vrouw aan het begin van de middelbare leeftijd is lager dan bij jongere volwassenen en hoger dan oudere volwassenen. Uitoefening van binnen uw streefpercentage helpt je het meeste uit uw training terwijl het beperken van de kans op overtraining.

Aërobe oefening

Cardiovasculaire oefening, ook bekend als uithoudingsvermogen, cardio of aërobe oefening verhoogt uw hartslag. In deze vorm van oefening u ritmisch uw grote spieren voor een langdurige tijd. Aërobe oefening omvat levendige wandelen, lopen, fietsen of actieve sporten zoals basketbal. Als de activiteit uw hartslag zijn doelniveau gedownsampled verhoogt en kun je het voor 20 tot 30 minuten, telt het als aërobe. Volwassenen van alle leeftijden zich moeten bezighouden met ten minste 150 minuten van aërobe oefening elke week-- en meer is beter.

Hartslag berekenen

Voor elke leeftijd, de volledige zone voor een doelgroep hartslag begint bij ongeveer 55 procent van je maximale hartslag of MHR en eindigt om ongeveer 85 procent. De nummers kan variëren met ongeveer 5 procent aan weerszijden. Vind uw MHR, aftrekken uw leeftijd van 220. Voor een 40-jarige persoon is dit nummer 180. Volgende, vermenigvuldig dat aantal door zowel de lage als de hoge percentages. Bijvoorbeeld, geeft 180 x 0.55 je een vanaf tarief van 99 beats per minuut, of bpm. De einddatum van uw bereik, 180 x 0,85, bedraagt 153 bpm. Als u oefening regelmatig en geschikt zijn, werken aan de bovenkant van de zone. Anders beginnen aan de onderkant en uw intensiteit toenemen naarmate uw uithoudingsvermogen vergroot.

Vetverbranding en aërobe Zones

U kunt uw hartslag voor vetverbranding of cardiovasculaire conditie. Loopbanden hebben vaak een grafiek die hart streeftarieven voor elk aangeeft. De vetverbranding zone is tussen 55 en 70 procent van MHR. Een 40-jarige die wil benadrukken brandend vet zou uitoefenen om te bereiken een hartslag tussen 99 bpm en 126 bpm. De aerobe zone is tussen 70 en 85 procent van MHR--voor cardio fitness, een 40-jarige man zou streven naar een hartslag tussen 126 bpm en 153 bpm.

Zone overlapping

Een studie gepubliceerd in oktober 2009 de kwestie van de "Journal of sterkte en Conditioning Research" vond de vetverbranding zone tussen 67,6 en 87,1% van MHR en de aerobe zone tussen 58,9 en 76,2% van MHR. De studie concludeerde dat vanwege de aanzienlijke overlap tussen de twee zones, je kunt zowel vet verbranden en aerobe conditie verhogen doordat uw hartslag binnen het bereik van de overlapping. Voor een 40-jarige is het bereik tussen 122 bpm en 137 bpm.


gerelateerde artikelen