Hoe maak je golvend haar met een platte ijzer

June 5

Of u het bijwonen van een kerstfeest of een speciale gebeurtenis, is een golvend kapsel een jeugdige en geavanceerde look. Omdat platte ijzeren gestyled golven zijn gevoelig voor het weer, verwachten een soort product toevoegen aan je haar voor de stijl te houden. In de hoge luchtvochtigheid, krullend haar kan frizz, en sluik haar verliest haar Golf. Een dag met lage luchtvochtigheid is de beste dag om te oefenen het maken van golven met uw plat ijzer.

Stap 1

Begin met droog haar. Als u je haar wast voordat u de golven met een plat ijzer, droog je haar grondig voordat u begint met het styling. Als er vocht in je haar blijft, zal het niet de stijl ook houden.

Stap 2

Toepassing van een klodder styling product om te helpen je haar de Golf langer houden. Muis, gel of styling crème zijn alle goede keuzes. Na het maken van golven, als u niet tevreden bent met hoe lang de haarstijl houdt, probeer een andere styling product.

Stap 3

Beginnen met het maken van golven. Gebruik een warm plat ijzer en klem een klein deel van haar tussen de platen. Verdeel je haar in kleinere secties als je haar moeilijk om te houden van de krul of is als u meer golven wilt. Grotere secties gebruiken voor haar dat is krullend, stijlen goed houdt of als je een lossere Golf wilt. Rol het plat ijzer naar je hoofdhuid. Houd ingedrukt totdat haar voelt warm aan, en laat vervolgens klem. Verplaatsen naar de volgende sectie van haar zonder behandeling van degene die u net hebt gekruld. Ga door totdat alle je haar golven heeft.

Stap 4

Gebruik een pommade om definitie te maken. Zodra u hebt gemaakt golven rond je hele hoofd, laat ze iets afkoelen. Plaats van een dubbeltje-grootte hoeveelheid pommade in je handpalmen en wrijf je handen samen krachtig. Wrijf je handen zachtjes door de uiteinden van je haar, verspreiden de pommade licht throughout. Dit scheidt van de golven en voegt beweging.

Stap 5

Spray een lichte nevel haarlak over uw stijl.

Tips

  • Om tijd te besparen, maak je geen zorgen over het maken van golven over je hoofd. Het creëren van golven in willekeurige secties maakt een casual look.

Wat die u nodig hebt

  • Flat iron
  • Styling product (mousse, gel of crème)
  • Pommade
  • Hairspray

gerelateerde artikelen