Soorten cellen gevonden in ligamenten

February 18

Soorten cellen gevonden in ligamenten

Ligamenten zijn gemaakt van bindweefsel dat één been naar de andere hecht en zijn in staat uit te rekken met de beweging van het lichaam. Er zijn drie soorten ligamenten: Peritoneale ligamenten die één orgaan verbinden met een ander; foetale restant ligamenten die kleine kinderen en baby's ontwikkelen; en de meest erkende ligament, het articulaire ligament, die de beenderen van het lichaam tijdens het maken van een gewricht verbindt. Ligamenten regelen bereik van de beweging van het gewricht, zorgt ervoor dat de elleboog buigen naar achteren. De botten worden ook geregeld als hun verkeer normaal is afgestemd op het lichaam. Gewrichtsbanden bestaan uit vele cellen, maar ze zijn voornamelijk samengesteld uit drie grote cellen.

Witte Obesitas-cellen

Obesitas-cellen zijn in wezen de vetcellen die werken voor het opslaan van energie in het lichaam. Witte Obesitas-cellen worden aangetroffen in witte vetweefsel. Ze zijn samengesteld uit grote afzettingen van vet, een beetje cytoplasma en kernen. Warmte-isolatie, demping voor beweging en, belangrijker nog, energie zijn de drie belangrijkste functies van vetweefsel. Adipeus weefsel bevinden zich net onder de huid. Hoeveel biedt isolatie hangt af van hoe dik de vetlaag is. Echter, witte Obesitas-cellen of vetweefsel zal manifesteren op verschillende plaatsen van het lichaam. Volgens de encyclopedie van sportgeneeskunde en wetenschap, apple distributie, een term gebruikt om een topzware lichaam, komt voornamelijk bij mannen. Vrouwen hebben de neiging te voeren overtollig vetweefsel in het onderste deel van het lichaam, pear distributie genoemd.

Bruin Obesitas-cellen

Bruin vet weefsel bevat bruin Obesitas-cellen. Het is samengesteld uit vet deposito's van verschillende groottes, hoog in cytoplasma, meerdere mitochondriën en circulaire kernen. De kleur varieert van een diepe rode tot een bruine tint. In tegenstelling tot de witte vetweefsel, bruin vet weefsel heeft vele zenuwen die de adipocytes stimuleren en is zeer gevacuoliseerd. Volgens de Colorado State University biomedische departement, bruin Obesitas-cellen maakt ongeveer 5 procent van het lichaamsgewicht van een menselijk kind en vermindert met de leeftijd. Grote hoeveelheden van bruin vetweefsel kunnen worden gevonden in volwassenen, gelegen boven het sleutelbeen en in het onderste gedeelte van de nek.

Fibrocytes

Fibrocytes zijn cellen die houden van de botten bij elkaar in de juiste formatie met de gewrichten. Ze hebben de vorm van een spindel en bestaan in het ligament met dikke vezelig bundels van collageen. Volgens «««Nature.com, werd in een studie van de 1994 uitgevoerd door Bucula en collega's, een lichaam van circulerende cellen geïdentificeerd als met de mogelijkheid om het invoeren van de gewonde weefsel. De term fibrocyte is gebruikt om aan te geven van de cel kunnen trekken uit het bloed en een fibroblast te worden bij het invoeren van weefsel. De studie concludeerde dat fibrocytes een rol bij de vorming van schurft spelen en eenmaal om de wond sites wondgenezing gemigreerd.


gerelateerde artikelen