Voetbal snelheid jeugdkampen in Dallas, Texas

February 12

Voetbal snelheid jeugdkampen in Dallas, Texas

Als een Texaanse een sport noemt, hij is meer dan waarschijnlijk praten over goede, ole' American football. Met twee professionele teams, een paar van collegiale erfenissen en een middelbare school voetbal cultuur die wordt vereerd in het hele land, wellicht Texas enkele van de beste voetbal kampen voor jongeren in het land. Dallas, de tweede grootste stad van de staat en de thuisbasis van de beroemde Cowboys NFL ploeg, ook gastheren een verschillende voetbal jeugdkampen, met inbegrip van degenen die zich richten op het opbouwen van de snelheid.

Het kamp van Jay Novacek

Jay Novacek, voormalige strakke-einde van de Dallas Cowboys en vijfvoudig Pro Bowler, roept zijn kamp het beste in het land en met grootheden als Troy Aikmen, Emmitt Smith, Darren Woodson, Kevin Mathis, onder anderen, af en toe stoppen door te helpen coach, hij enkel juist kan zijn. De Jay Novacek Camp is voor pendelaars en overnachting gasten en meer dan 85.000 jonge voetballers is afgestudeerd. Een extraatje van snelheid-opleiding naar het kamp van de Vlaamse gaai is dat elke camper, naast zes uur van dagelijkse instructie van enkele van's lands hoogste snelheid weerstand en techniek voetbalcoach, ook op een coupon recht om te testen zijn SPARQ, of Speed, Power, Agility, reactie en snelheid, bij elke snelheid Sporting Center landelijk.

Premier All-Star kampen

Premier All-Star kampen heeft ook een van de beste voetbal kampen in Noord-Texas. Het is een contactloze kamp dat zal ook in het algemeen functies van enkele opmerkelijke huidige en voormalige Dallas Cowboys groten. Gehost op de geweldige faciliteiten van de Hockaday School in North Dallas en de John Paul II High School in Plano, de Premier All-Star voetbal kamp beschikt ook over enkele van de beste coaches van steden. Samen met de wendbaarheid en techniek oefeningen, zal jonge voetballers ook deelnemen aan een scala aan snelheid-oefeningen.

Het kamp van de overtreding-verdediging

Het kamp van de overtreding-verdediging vindt plaats in de regionale locaties in het hele land. De grootste en oudste voetbal kamp in het land, het was de nummer een jeugdkamp voetbal gewaardeerd door het tijdschrift "Sports Illustrated Kids." De Dallas camp hosts positie-specifieke inspanninstraining opleiding, samen met weerstand, snelheid en voetbal fitness. Het is volledige contact en, net als sommige van de anderen, vaak functies bezoeken van erkende National Football League spelers.

Phil Bennett SMU Mustangs voetbal kamp

Southern Methodist University, gevestigd in Dallas, ook gastheren een goede jeugd voetbal zomerkamp. Gehost door Phil Bennett, leert het kamp SMU kampeerders basis- en geavanceerde voetbal vaardigheden en fundamentals, karakter en teambuilding activiteiten en ook sportiviteit. Kampeerauto's worden getest door de lengte van het kamp op snelheid, kracht en lenigheid. Kampeerders ontvangt ook individuele en kleine groep instructie in atletische fitness gebieden, zoals de snelheidsverbetering.

Texas Premier Football kamp

Niet te verwarren met het eveneens-met een adellijke titel Premier All-Star kamp, wordt het Texas Premier Football kamp gehost in zowel Austin en Dallas. De Texas Premier Football Camp is een contactloze dag kamp dat beschikt over dagelijkse gesprekken van NFL spelers. Het kamp beschikt ook over spelers van de Universiteit van Texas en coachingstaf. Flexibiliteit, snelheid en kracht zijn getest en gebouwd op, evenals de positie-specifieke voetbal fundamentals.


gerelateerde artikelen