Het gebruik van een Loofah spons

February 20

Het gebruik van een Loofah spons

Regelmatig scrubben zorgt u ervoor dat uw huid fris en soepel, en een all-natuurlijke loofah spons biedt uitstekende, chemicaliën-vrije, handmatige afschilfering. Loofah scrubbers ontstaan als de natuurlijke vezels in kalebassen uit de Luffa bloedgras plant, en kunnen zij vrij stijf en schurende wanneer nieuwe. Als u van plan te exfoliëren uw gezicht en lichaam, kan u wilt gebruiken meer dan één spons. Kies een soepele loofah--één met fijnere vezels--voor uw gezicht en de hals, en kies een grof loofah voor uw lichaam en de voeten. Week nieuwe loofahs in warm water vóór gebruik te verzachten van de vezels. Als een loofah te stijf lijkt, weken in warm water en breken door aanvankelijk schrobben moeilijke gebieden zoals uw voeten of knieën om te helpen verzachten de vezels.

Facial afschilfering

Stap 1

Uw loofah in warm water nat en knijp om te verzachten het vóór gebruik. Uw keuze van gezicht wassen of zeep van toepassing op de loofah--gebruik een klein handvol gezicht wassen of vloeibare zeep, of wrijf de loofah een paar keer met een stuk zeep.

Stap 2

Wrijf uw gezicht en de nek voorzichtig met de loofah, verplaatsen in kleine cirkels over uw huid. Oefen lichte druk uit, net genoeg om dode huidcellen te verwijderen zonder beschadiging van uw huid te drukken. Vermijd de oogcontour en een bijzonder gevoelige gebieden, zoals rond de neus. Bijzondere zorg met het gebied decolletage en borst.

Stap 3

Volledig spoelen en voorzichtig pat droog uw huid met een zachte, schone handdoek.

Body afschilfering

Stap 1

Toepassen een grovere loofah zeep of lichaam wassen. Scrub je lichaam, met behulp van een cirkelvormige beweging. Druk op net hard genoeg om dode huidcellen los te maken. Naast het reinigen weg afwerpen huidcellen, wordt een loofah soms gebruikt in massagetherapie zoals het stimuleert de huid, omloop, die bij de ontwikkeling van nieuwe huidcellen helpt te stimuleren.

Stap 2

Bijzondere aandacht besteden aan gebieden van uw lichaam met ruwe huid, zoals ellebogen, knieën en voeten. Herhaald gebruik van een loofah vermindert droge huid of callouses op deze gebieden, waardoor de zachtere, gladdere huid aan de oppervlakte. Gebruik een zachte washandje in plaats van een loofah te reinigen tedere gebieden.

Stap 3

Spoel uw lichaam volledig, en DEP uw huid droog met een zachte handdoek. Om te voorkomen dat de groei van bacteriën, schimmel of schimmel, spoel de loofah, knijp uit overtollige water, en hangen te drogen

Waarschuwingen

  • Gooi een loofah als het toont tekenen van schimmel of schimmel, of wanneer de vezels begint te breken.

Tips

  • Loofahs verzachten met gebruik, en kunnen worden gebruikt voor ongeveer vier tot zes weken. Na die tijd beginnen de plantaardige vezels te breken.
  • U kunt een loofah om te doden bacteriën, schimmel en meeldauw, die in de spleten schuilen kan sanitize. Ongeveer één theelepeltje van huishoudelijk bleekwater toevoegen aan een wastafel of een container vol met warm water en een goed gespoeld loofah in het water onderdompelen gedurende 30 tot 60 minuten. Groen-uw loofah, witte azijn, borax, baking soda of waterstof peroxide mengen met warm water en schoon week de spons.
  • Een lange, strip-vormige loofah is ideaal voor het schrobben van de rug. Loofahs zijn ook beschikbaar op lange handgrepen.

Wat die u nodig hebt

  • Loofah sponzen
  • Zeep, of gezicht of lichaam wassen

gerelateerde artikelen