Zwangerschap & Calorie Count

September 5

Zwangerschap & Calorie Count

Hoewel het is verleidelijk om de uitdrukking, "Ik ben het eten voor twee," Roma ladrona terwijl het noshing op een veel-verlangde behandelen, is het niet helemaal accuraat instructie. Ja, moet u extra calorieën om te voeden uw groeiende baby, maar u wellicht niet als veel extra brandstof als je denkt. Bespreek specifieke dieet overwegingen met uw arts of verloskundige tijdens uw zwangerschap om ervoor te zorgen dat je eet goed voor uw persoonlijke situatie.

Extra calorieën

Baby's groeien in een verbazingwekkend snel tempo tijdens hun negen maanden in de baarmoeder, en de extra energie die nodig is om te voeden hen komt uit extra calorieën aan uw dieet toe te voegen. U zult moeten verbruiken tussen de 2200 en 2900 calorieën per dag tijdens uw zwangerschap, afhankelijk van uw basisgewicht en hoogte, volgens de Academie van voedings- en dieetleer. Hoeft u extra calorieën tijdens het eerste trimester, maar heeft het geadviseerd om te voegen 340 en 450 calorieën aan uw dagelijkse inname in de tweede en derde trimester, respectievelijk, volgen de richtlijnen van de Academie van voedings- en dieetleer. Andere instellingen, zoals de Ohio State University, adviseren gemiddeld 300 extra calorieën per dag voor de duur van uw zwangerschap. Dubbele of drievoudige van het extra aantal calorieën, als je bent die tweeling of drieling.

Maakt tot het telling

Het is belangrijk aandacht te besteden aan waar je extra calorieën vandaan. Gemiddeld 300 extra calorieën per dag is niet veel als die calorieën afkomstig zijn uit suikerhoudende dranken of de snacks. Het kiezen van gezonde voeding toe te voegen aan uw dagelijkse voeding zorgt ervoor dat uw baby krijgt de voedingsstoffen die hij nodig heeft, evenals de extra calorieën. Eiwitten, calcium en ijzer zijn belangrijke voedingsstoffen tijdens uw zwangerschap, dus probeer het kiezen van calcium-rijke behandelt, zoals magere yoghurt of snacks die hoog in eiwit of ijzer, zoals mager vlees, notenpasta, gedroogd fruit of ijzer-verrijkte granen.

Niet obsederen over de aanwinst van het gewicht

Kijken uw calorie-inname is een goed idee om te helpen jezelf tijdens uw zwangerschap gezond te houden, maar het is niet de tijd om te obsederen over uw dagelijkse inname en gewicht. Verkrijgen van het gewicht tijdens uw zwangerschap is een belangrijk onderdeel van het helpen van uw baby groeien en ontwikkelen. Gewichtstoename richtsnoeren voor zwangere vrouwen zijn gebaseerd op uw gewicht en de Body Mass Index vóór de zwangerschap. Als u ondergewicht voordat ze zwanger, verwachten te winnen van 28 tot 40 pond. Normaal-gewicht vrouwen moeten krijgen tussen 25 en 35 ponden, overgewicht vrouwen tussen 15 en 25 pond en zwaarlijvige vrouwen tussen 11 en 20 pond.

Gezonde moeder, gezonde Baby

Verbruiken extra calorieën is slechts een klein onderdeel van een gezonde zwangerschap. Praat met uw arts of vroedvrouw over eventuele zorgen u hebt en volg haar aanbevelingen, zoals elke vrouw en zwangerschap anders is. Het is belangrijk om een hoog gehalte aan foliumzuur, ijzer en calcium prenatale vitamine voor de duur van uw zwangerschap. Het is ook belangrijk om gehydrateerd te blijven. Streven naar ten minste acht glazen water per dag. Gezonde voedingsmiddelen kiezen door het U.S. Department of Agriculture MyPyramid belangrijke Voedingsgroepen te krijgen de voedingsstoffen die u nodig heeft voor een gezonde voeding tijdens de zwangerschap. MyPyramid stelt drie porties van de melk, 5,5 ounces of een vergelijkbare groep van het vlees en bonen groep, 2 kopjes van vruchten, 2,5 kopjes groenten, 6 ounces uit de groep van graan en 6 theelepels uit de oliën groep dagelijks.


gerelateerde artikelen