Kruidengeneeskunde voor zure terugvloeiing

August 24

Kruidengeneeskunde voor zure terugvloeiing

Zure terugvloeiing kan gebeuren aan volwassenen en kinderen. MedlinePlus stelt dat zure terugvloeiing treedt op wanneer de spijsverteringssappen in je maag uit je buik lekken in uw slokdarm, veroorzaakt een branderig gevoel of ongemak in je borst. In sommige gevallen kan de vloeistof van de maag worden geproefd in de achterkant van uw mond. Zure terugvloeiing reageert op kruidengeneeskunde, maar u moet uw arts altijd vragen over de behandelingsopties die veiligst voor u zijn alvorens kruiden.

Zure terugvloeiing

Zure reflux, ook bekend als brandend maagzuur, gaat vaak gepaard met het opzwellen, gas, ademhaling, moeilijkheden, buikpijn en misselijkheid. De zure terugvloeiing is vaak voor bij mensen met hiatal hernia, hoewel deze voorwaarde kan ook worden veroorzaakt door het eten van bepaalde voedingsmiddelen, zoals chocolade, citrus fruit en levensmiddelen op basis van tomaten. Alcohol en cafeïne zijn ook stoffen die leiden uw zure terugvloeiing tot kunnen. Wanneer zure terugvloeiing op een regelmatige basis optreedt, deze aandoening heet gastroesophageal terugvloeiingsziekte of GERD.

Kruidengeneeskunde

Kruiden voor zure terugvloeiing bevatten actieve bestanddelen die helpen kalmeren en genezen van uw maag-en darmstelsel, houden van uw maaginhoud van maagzuur in uw slokdarm en helpen bij de behandeling van uw oesofageale ulcera. Gecertificeerd voedings adviseur Phyllis A. Balch, auteur van "Voorschrift voor Nutritional Healing," behandelen stelt dat Aloë vera sap en kamille thee helpen de irritatie van de slokdarm. Andere nuttige kruiden voor zure terugvloeiing omvatten deglycyrrhizinated, zoethout, venkel, echinacea, gember, papaja, catnip, geranium, slippery elm, marshmallow wortel, kurkuma en goldenseal.

Een effectief kruid

Papaya is een effectief kruid bij de behandeling van uw zure terugvloeiing mogelijk. Papaya, Balch Staten, uw eetlust stimuleert en verbetert de spijsvertering. Papaja wordt vaak gebruikt voor de behandeling van ontstoken darm stoornissen, maagzuur en indigestie. Papaja bevat verschillende belangrijke voedingsstoffen, zoals zink, ijzer, calcium en vitaminen B-1, B-2, B-3, B-5 en C. Papaya bevat ook de fytochemische papaïne, die een enzym is bekend om zijn vermogen te breken van vlees. De vruchten en de bladeren van de plant van de papaja worden gebruikt in kruidenpreparaten.

Extra informatie

Als u last van zure reflux heeft, is het belangrijk dat u vermijden het eten van cafeïne-houdende voedingsmiddelen en zure voedingsmiddelen, zoals citrusvruchten en sappen. Veel eten tijdens de maaltijden en de uitvoering te veel gewicht kunnen ook bijdragen aan uw zure terugvloeiing. Als u gevoelens van woede of stress op een regelmatige basis ondervindt, kunt u overwegen een bezoek aan een gekwalificeerde zorgverlener om deze problemen aan te pakken. Verminderde woede en stress kunnen helpen verminderen de frequentie en de intensiteit van uw zure terugvloeiing.


gerelateerde artikelen