Overgang activiteiten voor een peuter verplaatsen naar een nieuwe thuis

June 4

Overgang activiteiten voor een peuter verplaatsen naar een nieuwe thuis

Ook al als de ouder, weet je, alle voors van uw verhuizing--een nieuwe baan, misschien, of een groter huis--alles wat uw peuter ziet is een verontrustende verandering in routine. Wanneer zijn tijd lezen ochtend is verdrongen door de verpakking of kijken naar nieuwe woningen, kan dit een grote hoeveelheid zorg veroorzaken. Ouders kunnen helpen kinderen door het bewegende proces door laten voelen dat zij helpen.

Dingen blijven hetzelfde

Peuters als routine en een schema; het maakt ze het gevoel dat zij enige controle hebben als ze weten wat er komt volgende. Helaas, bewegen is nooit op een schema. De dingen u kan houden voor zo lang mogelijk te behouden. Meestal ga je naar de bibliotheek op donderdag? Blijven gaan totdat u bent klaar om te verhuizen. Hebt u bad tijd en boeken voor het slapen? Blijf op schema. Opslaan van uw peuter kamer te pakken op het einde, indien mogelijk. De gelijkheid zullen troost aan uw kind.

Laat je peuter helpen

Peuters houden van te kopiƫren van andere mensen, met name de mama en papa. Bent u bezig inpakken van dingen, zal zij willen helpen en kijk naar alles, zelfs als dat iets te nemen uit de doos die je zomaar betekent in er. In plaats van gefrustreerd door dit, geef je kind zijn eigen vak. Het moet enorm, maar beheersbaar genoeg voor uw kind te duwen rond het huis naar de kamer bent u in. Zijn naam zetten en laat hem pak dingen daarin. Meer dan waarschijnlijk, op het einde van de dag leeg zal zijn, maar dat is OK. Hij kan het morgen weer bijvullen.

Afscheid

Als uw kind naar de dagopvang gaat of wordt bewaakt door iemand anders dan een ouder, zul je om te controleren of vaarwel te zeggen. Je kleintje heeft worden gekoppeld aan deze mensen en zal waarschijnlijk een gevoel van verlies, zelfs als hij het aan u kan niet uitdrukken. Foto's nemen van uw kind met elk van de mensen die hij zal verlaten en leg ze in een fotoboek. Uw kind zal zitten kundig voor het uitlichten om ernaar te kijken wanneer hij voelt zich droevig.

Maken het een avontuur

Als u bewegende geluid spannend, zal je kind worden opgewekt. Praten over hoe u een vliegtuig te nemen naar uw new city, of stoppen bij het huis van oma's op de weg, of zelfs alleen maar stoppen voor de lunch in een favoriet restaurant met een speeltuin. Praten over hoe zijn bed zullen in zijn kamer met al zijn speelgoed, evenals iets anders dat u kunt bedenken dat zal uw kind zich welkom voelen in zijn nieuwe huis.

Een schema instellen

Nadat u hebt verplaatst in uw nieuwe huis--eerst--het opzetten van uw kinderkamer weer op schema. Het kan moeilijk zijn voor de eerste paar weken terwijl uw spul is nog steeds in het proces worden uitgepakt, maar proberen omwille van uw peuter. Diner op het normale tijdstip, en doen bad en boeken voordat bed. Vind uw nieuwe lokale bibliotheek en start opnieuw gonna verhaal tijd. Zorg dat uw kind weet dat je er voor hem en met hem, ook al u in een ander huis en een andere stad bent.


gerelateerde artikelen