Hoe te leven met een bipolaire vrouw

May 14

Hoe te leven met een bipolaire vrouw

David Karp, Ph.D., een professor in de sociologie aan het Boston College, roept sommige vormen van geestesziekten "besmettelijke ziekten," in de zin dat de persoon met de psychische aandoening niet de enige persoon die ermee te maken is. Wanneer heb je een vrouw met bipolaire neigingen, dan weet je dat dagelijks leven een en neergaande achtbaan kan zijn, en dat haar stemmingen soms onverwachte. Maar uw huwelijk is niet voorbij. U kunt werken samen met uw vrouw te behouden van uw huwelijk door middel van de aandoening.

Stap 1

Bijhouden van het spectrum van haar ziekte. Kijken en observeren zorgvuldig zodat u de allerslechtste van haar stemmingen weet en de allerbeste kan u helpen begrijpen haar stemmingen, en de ernst van hen weten. Het kan ook brace u, zodat u wat weet te verwachten, en ben niet verrast toen haar snel stemmingswisselingen.

Stap 2

Nemen haar mee naar haar arts benoemingen, of ze nu medische of psychiatrische. Bij deze afspraken, kunt u de zorgverzekeraar vragen over oplossingen en andere vragen die je kan hebben. Zittend op haar psychiatrische afspraken kunt u meer informatie over de ziekte, eventuele triggers en de medicatie die ze kan moeten nemen. Zorg enkel ervoor dat het is OK met je vrouw, evenals de artsen, die u langs komen.

Stap 3

Accepteren dat de persoon die je getrouwd niet dezelfde persoon als degene met bipolaire wanorde is, als ze de aandoening ontwikkeld nadat u wo. Met medicatie en therapie, kan ze terugkomen op de persoon die je getrouwd, maar verwacht haar om altijd de pret, liefdevolle persoon die je eerst getrouwd is onrealistisch en u kunt instellen voor woede en teleurstelling. Haar de manier waarop ze nu, met hoop naar de toekomst is, dat ze een dag haar stoornis met behulp van medicatie en therapie kunt te accepteren.

Als al werd ze gediagnosticeerd met de stoornis wanneer u waren dating en getrouwd, wees voorzichtig om haar niet te vergelijken met andere vrouwen. Haar om te weten dat je wou ze meer als andere mannen vrouwen boos kan maken. Laat haar weten dat u aanvaardt haar betreft, en dat u bereid bent te houden en met haar te werken door de stoornis

Stap 4

Neem tijd voor jezelf. Het verzorgen van een vrouw die lijdt aan bipolaire wanorde kunnen zuig en ondankbare werk. Zorg ervoor dat u ontsnappen om te genieten van een hobby, sommige lichamelijke oefening of een therapeut zien op uw eigen. Tijd voor jezelf neemt laadt u zodat u beter kunnen omgaan met haar bipolaire afleveringen.

Stap 5

Vermijd het nemen van haar uitbarstingen persoonlijk. Wanneer op het lagere eind van de stemming van het spectrum, kan uw vrouw kwetsende dingen zeggen of geselen uit naar u toe. Weet dat dit de stoornis te praten, en niet haar. Ze houdt van je en is dankbaar voor uw steun door middel van haar afleveringen, zelfs als het lijkt niet bevalt. Jezelf te troosten door te weten dat ze de dingen niet betekenen dat ze zegt dat wanneer ze boos.

Stap 6

Praat met uw kinderen, als je ze hebt. Zij moeten weten dat hun moeder een stoornis is, zodat ze weten niet te worden gekwetst of boos door haar uitbarstingen en past. Verzeker hen dat u alles wat je kunt om te helpen haar, maar doet dat ze zal tijd nodig om te herstellen.


gerelateerde artikelen