De rek van de peesontsteking van de elleboog

January 16

De rek van de peesontsteking van de elleboog

Golfer's tennis elleboog, elleboog en elleboog honkbal allemaal verwijzen naar elbow tendinitis, oftewel de ontsteking, zwelling en irritatie van de pezen in de elleboog-ruimte, en kunnen optreden na deelname aan deze speciale soorten sport. Elbow Tendinitis is geblesseerd overmatig gebruik. De oorzaak is herhaalde samentrekking van de spieren van de onderarm waarmee u strek en verhogen van uw hand en pols, volgens MayoClinic.com. Als de pijn aan de buitenkant van de elleboog is, het is bedoeld als laterale epikondylitis, en als het aan de binnenkant, het mediale epikondylitis heet. De behandeling en strekken zich uit over beide zijn in wezen hetzelfde is.

Opwarmen

De rek van de peesontsteking van de elleboog

De Hand gezondheidszorg-website raadt doen cardio-oefening voor 15 tot 20 minuten per dag te helpen het bloed stroomt. De cardio zal helpen opwarmen van alle spieren van het lichaam en is vooral nuttig voor de voorarm en de elleboog, zoals pezen geen zeer goede bloedtoevoer hebben. De cardio voordat het uitrekken zich kan helpen de rekken te minder pijnlijk zijn, en zal sneller pomp uit afvalproducten helpen brengen in meer zuurstof en voedingsstoffen naar het gebied.

Hand en vinger rek

De rek van de peesontsteking van de elleboog

Openen van de handen en vingers zal verlichten stress in de handen en helpen om de pezen verplaatsen. De eerste aanbevolen stuk is voor de hele hand. Openen van de hand en verspreiden van de vingers en duim zo ver uit elkaar mogelijk houden. Dit stuk moet een goed gevoel als de hand niet veel overdag geopend. Het andere stuk gaat brengen de duim in een thumbs up of hitch hiker positie en echt trekken de duim naar de onderarm. Extra druk met een vinger uit de tegenovergestelde hand kan worden uitgeoefend, maar zorg ervoor om te duwen van de duim in de buurt van de basis en niet de tip om te voorkomen dat schade aan de duim zelf. De Hand gezondheid Resource-website raadt aan doen deze rek gedurende 20 seconden van elk uur werken.

Laterale epikondylitis Stretch

Dit stuk zal helpen uit te werken en ontspannen de spieren aan de buitenzijde van de voorarm en de elleboog. De Nicholas Institute of Sports Medicine en atletische Trauma (NISMAT) beveelt de stretch voor 20 tot 30 seconden met een rep van vijf tot 10 keer, twee keer per dag te houden. De stukken moeten worden gedaan in een vrije uitloop van pijn en nooit geduwd tot het punt waar de symptomen worden gereproduceerd. Deze strook houdt met de hand open of gesloten en rekken van de palm naar beneden naar de onderarm. Het stuk kan worden verdiept met overdruk uit de tegenovergestelde hand.

Mediale epikondylitis Stretch

De rek van de peesontsteking van de elleboog

Om te helpen de spieren aan de binnenkant van de elleboog, moet de rug van de hand worden getrokken of naar de bovenkant van de arm gestrekt. Een zachte pull of stuk moet worden gevoeld op de binnenkant van de onderarm. Overdruk kan worden toegevoegd met de tegenovergestelde hand. NISMAT stelt dat deze stukken moeten worden gehouden voor 20 tot 30 seconden en vijf tot 10 keer, tweemaal per dag herhaald. Het is ook belangrijk om deze stukken vóór en na het verrichten van de irriterend activiteit doen.


gerelateerde artikelen