5 things die You Need to Know About Baby huiduitslag

January 15

Druk op voor noodgevallen

Als een uitslag op uw baby of peuter verschijnt, is een goede test voor Ernst op het. Als u op de uitslag drukt en het blijkt wit, het is waarschijnlijk niet ernstig en u kunt kijken naar de uitslag in de komende paar dagen. De enige keer dat te maken met deze baby hobbels en huiduitslag is als zij vergezeld gaan van koorts, lethargie of hoest. Als de uitslag niet bleke schakelen of u nog steeds de uitslag via een glas geperst op de uitslag zien kunt moet dan u bellen met de arts. Dit is waarschijnlijk een petechie uitslag en kan duiden op een ernstige bacteriële of virale infectie.

Onschadelijk Baby hobbels

Nieuwe baby huiduitslag verschijnen tijdens de overgang van de baarmoeder leven. Kleine witte bultjes op het gezicht zal zijn van geblokkeerde olie-klieren en uiteindelijk open en desintegreren. Een korf uitziende uitslag of Erthem Toxicum, is gebruikelijk en zal verdwijnen zonder behandeling binnen een paar weken, hooguit. Kleine roze puistjes zijn een vorm van acne veroorzaakt door maternale hormonen in de baarmoeder. Terwijl ze lelijk kijken, zal typische baby gezicht huiduitslag vervagen in de tijd met geen behandeling.

Peuter Trouble

Meeste peuter huiduitslag zal weggaan met klein of geen behandeling. Als het midden van een hobbel is aangetast, is het een uitslag van de molluscom veroorzaakt door een virus. Het zal uiteindelijk weg gaan. Verhoogde blaren dat korst impetigo geven. Ze zijn besmettelijk en vereisen een cyclus van antibiotica van uw arts. Als u korstvorming blaasjes op het lichaam die vermenigvuldigen ziet, is het waarschijnlijk waterpokken.

Allergische uitslag

Een allergische reactie op voedsel zal leiden tot boos, verhoogde huiduitslag Zeeactiviteiten genoemd. De allergie zal verdwijnen na verloop van tijd, en je kan nooit achterhalen wat de oorzaak van was. Bellen met uw arts te vragen over het gebruik van een antihistaminicum te behandelen. In extreme gevallen, wordt een steroïde voorgeschreven. Pindaallergieën veroorzaken een dramatische en ernstige reactie. Bel uw arts of 911, als het kind moeite met ademhalen heeft. De meeste allergie-inducerende levensmiddelen worden niet aanbevolen tot de leeftijd van 3.

Baby onder huiduitslag

Huiduitslag op baby genitaliën en bodems komen van het dragen van luiers. U hoeft alleen te bellen met uw arts als de baby is afvallen, grote knobbeltjes vorm, uw baby een koorts heeft of als de uitslag zich naar de armen, gezicht en hoofdhuid uitbreidt. Zoals u nieuwe voedingsmiddelen introduceert, kan een luieruitslag vormen zoals ze zich aan de nieuwe voeding aanpast. Luiers vaak of te laten baby's lopen rond zonder een luier zal helpen luieruitslag sneller verdwijnen. Zinkoxide room zal kalmeren en genezen van de uitslag.


gerelateerde artikelen