Hoe vind je oude vrienden van basisschool

December 23

Hoe vind je oude vrienden van basisschool

Opsporen van oude schoolvrienden is niet alleen een geweldige manier om uw sociale cirkel te verbreden, maar het kan geven u een kans om een deel van jezelf herontdekken. Irene S. Levine, Ph.D. schrijft in "Psychology Today" dat de herontdekking van een vriend een gedeelde geschiedenis met hebt een schat kan zijn. U vrienden met de leeftijd tussen 5 en 11 waren kinderen weet uw ouders en broers en zussen op een andere manier dat je oudere vrienden doen. Ze zullen ook vertrouwd met de buurt die je bent opgegroeid in en er zal zijn voor een heleboel uw primeurs.

Stap 1

Typ de naam van de persoon in Pipl. Deze uitgebreide mensen-Zoek website ruimingen gegevens uit dezelfde bronnen als uw typisch search engine, maar Pipl heeft ook een "deep web" zoekopdracht waarmee inhoud uit databases en documenten dat gewone webcrawlers niet kunnen bereiken. Pipl zal ook worden vastgesteld waar de informatie vandaan kwam, zodat u in navolging blijven kunt.

Stap 2

Zoekt u een vriend op een mensen-zoekwebsite zoals ZabaSearch of Intelius. Deze sites zal u voorzien van de laatste bekende adressen en telefoonnummers van de persoon. Deze herziening biedt ook de onmiddellijke familieleden van de persoon, met inbegrip van een echtgenoot.

Stap 3

Een brief sturen naar het laatst bekende adres van uw vriend. Het postkantoor stuurt de brief aan een nieuw adres als de persoon binnen een bepaald tijdsbestek verplaatst.

Stap 4

Zoek je vrienden op sociale en professionele netwerksites. Facebook, MySpace, Linkedin en Twitter hebben miljoenen leden in binnen- en buitenland. Aangezien niet iedereen enthousiast is over het hebben van een profiel op deze sites, zien als uw vriends echtgeno(o)t(e) of broers en zussen een profiel hebben en vragen als die persoon een bericht naar uw vriend zal doorgeven.

Stap 5

Start een alumni-groep voor uw basisschool en jaar op Facebook. Iedereen kan een fanwebsite beginnen. U kunt ook zoeken naar andere fan-pagina's over uw basisschool of woonplaats. Gebruik van trefwoorden, zoals "Ik ben opgegroeid in Northeast Philadelphia", of "Ik ging naar de basisschool Loesche in Philadelphia in de jaren 1970."

Stap 6

Post een opmerking op van uw woonplaats Yelp.com bulletin board. Laat mensen weten dat u op zoek bent om te herenigen met oude vrienden van de basisschool.

Stap 7

De webpagina van uw middelbare school alumni zoekt mensen die je ging naar basisschool met. Uw middelbare school zal waarschijnlijk hebben een pagina op haar website voor elke afstuderen klasse.

Stap 8

Zoek in de Index van de dood sociale zekerheid. Typ in naam van uw vriend. Uw zoekopdracht verder verfijnen door in zijn geboortestad of geboorte datum te typen.

Waarschuwingen

  • Worden sceptisch over zoeksites die geld kosten. Vaak bieden ze informatie die al in het publieke domein.

Tips

  • Bij het zoeken naar vrouwtjes, houd in gedachten dat sommige vrienden kunnen gaan door de achternaam van hun echtgenoot.

gerelateerde artikelen