Aanbevolen oefeningen tijdens de koude van een hoofd

February 25

Aanbevolen oefeningen tijdens de koude van een hoofd

Niemand kan je kwalijk nemen voor verblijf in bed toen je de tekenen van een verkoudheid, maar je hoeft niet naar jezelf neer voor de telling als je de sniffles. Als u wilt voorkomen dat verliezen fitness of mist op de psychologische voordelen van oefening, zorg ervoor dat u bepalen dat u alleen symptomen boven je nek in de vorm van sinus hebben druk, een loopneus of verstopte neus en niezen. Zolang uw koude niet naar je borst verhuizen, proberen mild om matige oefeningen.

Vernieuwen met een zachte wandeling

Rubriek buiten voor een gemakkelijke wandeling in de frisse lucht kan worden precies wat je nodig hebt om het perk up en beginnen te voelen beter. Wanneer u een wandeling maakt, kunt u nemen de tijd en de monitor, hoe je voelt je; Houd je wandeling op een comfortabel tempo, zodat u kunt genieten van de voordelen van lichaamsbeweging zonder de stress toe te voegen aan uw immuun systeem, terwijl je lichaam is genezing. CNN merkt op dat wandelen helpt stimuleren diep adem te nemen die zullen helpen neuspassages los te maken.

Zwemmen om te kalmeren uw sinussen

Een duik te nemen terwijl u last van neusverstopping heeft kan helpen die passages duidelijk en u helpen naar herstel. Het water kan het verfrissend en kalmerend naar uw lichaam terwijl u verkouden strijden gevoel. Als je Ga voor een duik, aandacht besteden aan hoe de chloor van invloed is op uw sinussen ingeval het veroorzaakt prikkelbaarheid en overgaat tot het je neus uitdrogen. Anders een ontspannen duik je hele lichaam zal werken, en u bepaalt het beste tempo voor hoe je je voelt.

Dans je weg terug naar gezondheid

Ga naar uw sportschool een low-impact Zumba of cardio klasse om in enkele stappen te nemen. Zelfs als je gewoon thuis blijven en zet de stereo in uw woonkamer, het opstaan en bewegen op de muziek zal helpen verlichten stress en niet teveel druk uitoefenen op uw immuun systeem of uw gewrichten. Neem dingen in uw eigen tempo, ongeacht wat de klasse doet of de beat van de muziek.

Doen herleven van uw luchtwegen met Yoga

Wanneer u de yoga praktijk, vindt u specifieke poses te helpen u met het herstellen van uw koude sneller. "Yoga Journal" adviseert verschillende oefeningen die helpen duidelijk de sinussen, verhoging van de omloop aan de borst, verlichten van stress en spanning en verbeteren van energie-niveaus, terwijl u genezen. De staande voorwaartse pose helpt brengen energie naar uw hoofd en de ademhalingswegen evenals wissen van uw sinussen--terwijl de ondersteunde brug pose uw borst ontsluit en verhoogt de circulatie in het bovenlichaam bestemde regio.


gerelateerde artikelen