30 gewicht verlies dieet dagmenu voor mannen

March 2

30 gewicht verlies dieet dagmenu voor mannen

Nuttigen van een evenwichtige caloriearme dieetrijken in hele voedselbronnen bevordert gewichtsverlies en gezondheid verbetert. Mannen, die vaak worstelen met maaltijd planning en voorbereiding meer dus dan vrouwen, en moeten erkennen het belang van evenwichtige eten, calorie beperking en gedeelte controle, verslagen van Mary Kaye Sawyer-Morse, Ph.D, RD, LD in januari 2007 de kwestie van de "Hedendaagse diëtist." Wordt over-gewicht, kan uw gezondheid negatief beïnvloeden en verminderen uw lichaamsvet door het selecteren van een gezonde maaltijd plan kan helpen lager uw risico op hart-en vaatziekten, kanker en diabetes, de American Dietetic Association verslagen.

Feiten

Uw dagelijkse calorie-inname te verminderen door ongeveer 500 calorieën veilig om gewicht te verliezen, raadt Tom Venuto, certified sterkte en conditioning specialist. Elke pond van lichaamsvet bestaat uit 3500 calorieën. Kost 500 minder per dag zal leiden tot een negatief calorie saldo dat 1 pond van lichaamsvet per week brandt. Probeer consumeren van vier tot zes kleine maaltijden per dag te vermijden van honger en het verhogen van uw metabolisme, Venuto beveelt.

Typen

Maak een gewicht-verlies-menu dat zich op fruit, groente richt, volkorengranen, magere zuivelproducten, gezonde vetten en mager eiwitten, beveelt de gewichtscontrole informatienetwerk, of WIN. Mager eiwitbronnen kunnen omvatten bonen, sojaproducten, kip, vis en eieren. Een gezonde gewichtsverlies dieet elimineert transvetten, bewerkte voedingsmiddelen, en toegevoegde suikers en zout, volgens winnen. Eet een verscheidenheid van voedsel zorgen juiste inname van nutriënten en zich richten op het verblijf binnen uw calorie dagvergoeding ter bevordering van gewichtsverlies.

Functies

Probeer een calorie-rotatie-plan voor uw gewicht verlies menu, die functies caloriearme dagen afgewisseld met hogere calorie-dagen. Deze methode, ook wel aangeduid als de zig-zag-methode, bestaat uit het verlagen van uw calorieën voor drie of vier dagen, dan het verhogen van uw calorie-inname terug naar onderhoud niveau voor één dag. Integratie van de zig-zag-methode in uw gewicht verlies menu kan helpen stimuleren metabole werking en te voorkomen dat het effect van het plateau, meldt Venuto.

Monster

Het waard van maaltijden en draaien ze elke week een 30-daagse gewicht verlies menu maken, probeer het selecteren van een week. Een typische dag van het gewicht-verlies-menu kan bestaan uit vijf maaltijden, elk met een mager eiwit, een volkoren, een groente of fruit- en een gezond vet. Ontbijt kan bijvoorbeeld bestaan uit haver met bessen, met roerei aan de kant. Probeer maaltijden zoals grote salades met tonijn en een gezonde dressing voor de lunch. Soepen met een verscheidenheid van ingrediënten zoals gerst, linzen en groenten werken goed voor diner, met vers fruit als dessert. Probeer consumeren fruit en noten of gehakte rauwe groenten en hummus voor snacks te verminderen van honger.

Overwegingen

Hoewel de calorie beperking en een gezonde maaltijd plan is de sleutel tot gewichtsverlies, is oefening ook essentieel voor uw gezondheid en gewicht verlies succes. 60 tot 90 minuten lichaamsbeweging meldt dat per dag wellicht nodig om gewicht te verliezen, de American College of Sports Medicine. Een mix van cardiovasculaire oefening en krachttraining in uw wekelijkse regime aan van de ACSM lichaamsbeweging richtsnoeren opnemen. Oefening in combinatie met een gezond gewicht verlies menu zal optimale gewicht verlies resultaten opleveren.


gerelateerde artikelen