Krachttraining trainingen voor afstand lopers

March 24

Krachttraining trainingen voor afstand lopers

Afstand lopen van de prestaties kan worden verbeterd door krachttraining toevoegen aan uw wekelijkse routine. Een studie door stor, Stoa en Hoff aangehaald in het juni 2008 nummer van het "dagboek van geneeskunde en Science in sport en oefening" biedt bewijs dat krachttraining positief tempo beïnvloedt en snelheid onder afstand lopers. Krachttraining verhoogt lopende vermogen doordat relatieve lichaamskracht--de kracht je ten opzichte van je totale lichaamsgewicht bezit. Een hoger niveau van relatieve lichaamskracht verhoogt niet alleen uw vertrouwen, het helpt ook in het verminderen van de hoeveelheid kracht ervaren op elke voet staking terwijl het verhogen van de hoeveelheid kracht geproduceerd wanneer uit voor het voortbewegen jezelf naar voren duwen. Of bent u net begonnen uw sprinterscarrière of je heb je hele leven beukende de stoep, uitvoeren van gewicht opleiding om uw lopende prestaties te verbeteren.

Schema

Krachttraining trainingen voor afstand lopers

Het uitvoeren van twee trainingen per week, training A en training B. Schedule uw gewicht-opleiding routine op dagen wanneer hogere intensiteit uitgevoerd, zoals intervallen of tempo loopt, ook wordt uitgevoerd. Dit zal toestaan u volledig herstellen tijdens de dagen na krachttraining, evenals voorkomen overtraindheid. Rest 48 à 72 uur tussen krachttraining sessies.

Oefeningen

Krachttraining trainingen voor afstand lopers

Tijdens spelen werken de gewrichten en spieren van het menselijk lichaam niet in isolatie. Daarom, selecteer oefeningen uit te voeren als onderdeel van een gewicht-opleiding routine dat opnemen van meerdere gewrichten en spieren. De volgende oefeningen uitvoeren in orde, voor training A: goblet squats, halter rijen, omgekeerde hout karbonades, single-leg deadlifts, push-ups en oefening bal roll-outs. De volgende oefeningen uitvoeren in orde, voor training B: wandelen lunges, permanent halter schouder persen, farmer's lopen, deadlifts, zittende rijen en Pallof pers.

Sets, herhalingen en Rest

Krachttraining trainingen voor afstand lopers

De National Strength and Conditioning Association adviseert uitvoeren van lagere herhalingen met een zwaarder gewicht teneinde relatieve lichaamskracht. Voorafgaand aan iedere trainingssessie, een vijf tot 10 minuten warming-up bestaande uit lichte activiteit, gevolgd door het dynamische uitrekken zich te voltooien. Als je nieuw bij krachttraining bent, gebruik een lichter verzet met een grotere hoeveelheid herhalingen om het beheersen van de techniek van elke oefening voorafgaand aan het gebruiken van een zwaarder verzet. Eenmaal techniek voor elke oefening is bedreven, twee tot vier sets van vier tot zes herhalingen voor elke oefening uit te voeren. Rusten drie tot vijf minuten tussen elke set.

Overwegingen

Krachttraining trainingen voor afstand lopers

Plannen vóór het begin van een oefeningsprogramma, een examen met een fysiotherapeut of Arts. Dit zorgt ervoor dat uw lichaam in staat om druk te weerstaan de van training op het geplaatst is. Tijdens de opleiding Houd spoor van vooruitgang door het schrijven van het bedrag van gewicht gebruikt voor elke oefening. Een toename van het gewicht gebruikt voor elke oefening geeft aan een verbetering van uw relatieve lichaamskracht, die in een verbetering uitmonden moet in het runnen van prestaties.


gerelateerde artikelen