Hoe om jicht aanvallen te voorkomen

February 23

Hoe om jicht aanvallen te voorkomen

Jicht is een buitengewoon pijnlijke vorm van artritis veroorzaakt door een aantal factoren, zoals voeding, genetica, gewicht en metabolisme. Zodra een individu jicht heeft, is het vaak moeilijk te genezen. Er zijn echter talrijke behandelingen, levensmiddelen en acties die een persoon uitvoeren kan voor het verlichten van symptomen tijdens een acute aanval en ter voorkoming van toekomstige gebeurtenissen. Voordat u deze grootscheeps wijzigt in dieet of proberen nieuwe supplementen of kruiden, individuen hun gezondheid beoefenaar te voor begeleiding raadplegen dient en om zeker te zijn wat ze doen geschikt voor hun toestand is.

Stap 1

Afvallen, beveelt aan de Universiteit van Maryland Medical Center. Een van de oorzaken en complicerende factoren voor jicht is overtollige gewicht. Door dieetveranderingen die kunnen helpen verlichten de symptomen van jicht, kunt een individu ook profiteren door wat gewicht opstijgen.

Stap 2

Elimineren voedsel hoog gehalte aan purines, zoals schaaldieren, rood vlees, dierlijke vetten, hoog-vet zuivelproducten en groenten zoals spinazie, asperges en paddestoelen, volgens de Universiteit van Michigan Health System. Deze voedingsmiddelen bijdragen aan hogere concentraties van urinezuur in het bloed, waardoor de vorming van urinezuur kristallen die zijn neergelegd in de gewrichten.

Stap 3

Eet laag-purine voedsel zoals vis, soja, volle granen, vitamine C-rijke vruchten en groenten en gezonde vetten zoals olijven en olijfolie, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center.

Stap 4

Drink taart kersensap om te voorkomen dat tegen jicht aanvallen, zegt van de University of Michigan Health System. In een 8 oz. glas, 4 tot en met 6 oz. van kersensap mengen met water en het drinken van twee glazen per dag.

Stap 5

Het drinken van zwarte bonen Bouillon, volgens jicht Pal, aan een acute jicht aanval te stoppen voordat het impuls krijgt, en om toekomstige aanvallen te voorkomen. Zwarte bonen in 2-1/2 kwart gallons water koken 7 oz. gedroogd gereinigd gedurende negentig minuten. Verwijder de bonen en houd voor een andere schotel. Drink 8 oz. de Bouillon bij het begin van een aanval en de rest in de koelkast te reserveren voor later.

Stap 6

Nemen van hoge dosissen vitamine C dagelijks te helpen verminderen van urinezuur in de urine en bloed, zegt de University of Michigan Health System. Tussen 4g tot 8g dagelijks consumeren. Vitamine C is een wateroplosbare en blijft niet in het systeem. Hoge niveaus van vitamine C te nemen door het plotseling beginnen kan leiden tot een acute jicht aanval. Echter als je 500mg dagelijks op een regelmatige basis, kan tests van het bloed ook wijzen op een lager niveau van urinezuur na verloop van tijd.

Stap 7

Stop het drinken van alcohol, volgens de Universiteit van Washington Vakgroep orthopedie. Alcohol, waaronder bier, is gebleken om bij te dragen tot een verhoging van jicht symptomen.

Stap 8

Consumeren appel cider azijn aan het verminderen van de symptomen van jicht, beveelt aan "De pH Miracle." De azijn te gebruiken in salades en voor het koken als drinken een 8 oz. glas water gemengd met 1 tot 2 tbsp. appel cider azijn per dag.

Waarschuwingen

  • Als de symptomen van jicht aanhouden of verergeren, raadpleeg dan uw arts.

Tips

  • Apple cider azijn kan veranderen van het lichaam pH, creĆ«ren van een meer alkalisch milieu waar urinezuur is niet in staat om te vormen in kristallen en worden gedeponeerd in de gewrichten.

Wat die u nodig hebt

  • Levensmiddelen die purines
  • SAP van de kersen taart
  • Zwarte bonen Bouillon
  • Vitamine C
  • Apple cider azijn

gerelateerde artikelen