Hoe vertel ik als Acidophilus Capsules nog steeds actief zijn?

March 30

Lactobacillus acidophilus is een soort nuttige bacteriën die natuurlijk in uw darmen en vagina leeft. U kunt neem acidophilus capsules voor een verscheidenheid van medische doeleinden. Maar omdat L. acidophilus supplementen de levende bacteriën bevatten, de capsules hebben een beperkte actieve houdbaarheid. Voordat je met acidophilus capsules begint, Raadpleeg uw arts over de mogelijke gezondheidsrisico's, de juiste dosering en het tijdschema van de vervaldatum.

Functie

Acidophilus helpt te synthetiseren lactase, vitamine K en bepaalde antimicrobiële stoffen in je lichaam, zoals bacteriocin en acidolphilin, zegt MayoClinic.com. Acidophilus is een soort probiotische, wat betekent dat het heeft overwogen een "vriendelijke" bacterie die helpt tegen schadelijke micro-organismen in uw lichaam. Acidophilus helpt bij het verteren van voedsel in je darmen, maken van melkzuur, waterstofperoxide en andere stoffen, neemt nota van de Universiteit van Maryland Medical Center. Op deze manier creëert acidophilus een zure omgeving in je lichaam, waarin schadelijke bacteriën niet kunnen groeien of overleven, de University of Michigan Health System verklaart.

Effecten

Acidophilus supplementen worden het meest gebruikt te voorkomen of behandelen van vaginale schimmelinfecties, bacteriële vaginosis en besmettelijke diarree, vooral "reiziger van diarree", volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Acidophilus kan ook bijdragen aan het herstel van nuttige bacteriën in je darmen, nadat je hebt genomen van antibiotica, neemt nota van de University of Michigan Health System. Praat met uw arts alvorens acidophilus voor elk van deze doeleinden.

Tijdsbestek

Acidophilus capsules worden gemeten in het bedrag van de live-uitzendingen of levensvatbare bacteriën die zijn opgenomen in het supplement, vaak in doseringen van miljoenen kolonie-vormende eenheden (CFUs), MayoClinic.com zegt. Omdat Lactobacillus acidophilus levende bacteriën, hebben ze een beperkte houdbaarheid. Acidophilus producten kunnen sterven terwijl op de plank, maar gerenommeerde producten dienen op te geven op het etiket niet alleen de datum van vervaardiging, maar hun levensvatbaarheid datum voor het moment van aankoop, volgens de Universiteit van Pittsburgh Medical Center. Daarom, om te bepalen of acidophilus capsules nog steeds actief zijn, je moet kijken op het etiket voor een vervaldatum of een garantie de bacteriën zullen levensvatbare tot een bepaalde datum. Correcte opslag van acidophilus capsules kan ook een rol spelen bij hun activiteit te verlengen. Moet je acidophilus supplementen in een verzegelde container en weg van licht, warmte- en vochtigheidsmanagement, adviseert de University of Michigan Health System. De beste plek om te slaan acidophilus is in uw koelkast.

Potentiële

Acidophilus supplementen kunnen potentieel helpen hebt u Prikkelbare darmsyndroom, lactose-intolerantie, indigestie, chronische constipatie, een onderdrukt immuunsysteem, allergieën, hoog cholesterolgehalte of eczeem, evenals colitis ulcerosa, ziekte van Crohn en andere inflammatoire darmziekten, zegt de Universiteit van Maryland Medical Center. Andere mogelijke toepassingen voor acidophilus supplementen zijn behandeling van Behcet syndroom, Aften, maagzweren, diverticular ziekte, reumatoïde artritis, gist overgevoeligheid syndroom en slapeloosheid, alsmede het voorkomen van verkoudheid en darmkanker, neemt nota van de Universiteit van Pittsburgh Medical Center. Geen algemeen aanvaarde medisch onderzoek ondersteunt het gebruik van Lactobacillus acidophilus capsules ter voorkoming of behandeling van om het even welk van deze hygiënische omstandigheden, echter.

Waarschuwing

Acidophilus capsules niet meestal leiden tot significante bijwerkingen, andere dan voor gastro-intestinale gas, zegt de Universiteit van Pittsburgh Medical Center. Echter, als u een onderdrukt immuunsysteem hebt, kon u een infectie van de bacteriën na het nemen van acidophilus ontwikkelen. Als u hebt kunstmatige hartkleppen, acidophilus capsules te nemen worden veroorzaakt door een bacteriële infectie, waarschuwt de Universiteit van Maryland Medical Center. Vermijd het nemen van acidophilus supplementen als u intestinale schade hebben of hebben gehad recente intestinale chirurgie, MayoClinic.com waarschuwingen. Bovendien kan acidophilus ermee negatief sulfasalazine, een medicijn voor de behandeling van colitis ulcerosa.


gerelateerde artikelen