Wat Is de Smeerwortel Root Extract?

December 30

Wat Is de Smeerwortel Root Extract?

Smeerwortel groeit native in Europa en westelijk Azië, en de wortels en de bladeren worden gebruikt in geneeskrachtige bereidingen. U kunt actuele rechtsmiddelen met smeerwortel wortel extract voor de behandeling van verstuikingen, kneuzingen, wonden, gebroken botten, en meer. Smeerwortel root bevat enkele giftige stoffen die ernstige gezondheidsrisico's, echter vormen dus overleg met uw arts voordat u met behulp van enig verhaal die dit kruid bevatten.

Geschiedenis

In het verleden gebruikt herbalists mondelinge en actueel remedies met smeerwortel root te bevorderen de genezing van botten, verdienen het kruid de Latijnse naam Symphytum, betekenis "tekenen samen," en de gemeenschappelijke namen knitbone en boneset. Herbalists ook gebruikt gemaakt van de wortel van de smeerwortel crèmes topisch toepassen op wonden, verrekkingen of spanningen, kneuzingen en spataderen, zegt de Universiteit van Pittsburgh Medical Center. Mensen namen ook de wortel mondeling voor de behandeling van longproblemen, maagzweren en andere gastro-intestinale problemen, en een boerenbedrog gemaakt van smeerwortel werd gebruikt voor de behandeling van de oogproblemen en irritaties, neemt nota van de University of Michigan Health System.

Modern gebruik

Vandaag, mag u actuele of mondelinge rechtsmiddelen met smeerwortel wortel extract voor veel van de dezelfde traditionele doeleinden. U kunt actuele smeerwortel root remedies voor de behandeling van pijn in de onderrug, verstuikingen en stammen, botbreuken, kneuzingen, spataderen, conjunctivitis, huid zweren en kleine wonden. Hoewel deze de voorgestelde toepassingen voor smeerwortel wortel extract zijn, overleg met uw zorgverzekeraar voordat u met behulp van de kruidenremedies van de smeerwortel.

Toepassing

Als u wilt smeerwortel aangetaste huid gebieden, sudderen 3 ½ ounces vers of gedroogd gepelde wortel in 1 pint van water voor 10 of 15 minuten en weken een doek in de vloeistof, zegt de University of Michigan Health System. U kunt vervolgens de doek toepassen op het huidgebied gedurende ongeveer 15 minuten meerdere malen per dag. U kunt ook zalven of crèmes met 25 procent smeerwortel root uitpakken. Deze toepassingsmethode eerst met uw arts bespreken.

Functie

Smeerwortel root bevat de actieve bestanddelen, genaamd allantoïne, rosmaric acid en mucilage, waarmee het kruid de ontstekingsremmende en pijnstillende effecten. Rosmaric zuur met name kan helpen om te voorkomen dat de pulmonaire vasculaire letsels ook, zegt het Memorial Sloan-Kettering Cancer Center. Smeerwortel root bevat helaas ook grote hoeveelheden pyrrolizidine alkaloïden, die zijn giftig en kunnen ernstige leverschade of zelfs de dood veroorzaken. Dit is de reden waarom de smeerwortel wortel extract is niet aanbevolen voor interne rechtsmiddelen.

Medisch bewijsmateriaal

Een 2004 dubbel-blinde studie van 142 mensen die lijden aan enkel verstuikingen gevonden dat toepassing van smeerwortel wortel extract crème bijgedragen tot het verminderen van genezing tijd, pijn en zwelling in de loop van acht dagen, vergeleken met placebo, zegt van de Universiteit van Pittsburgh Medical Center. Een andere dubbelblinde klinische proef gepubliceerd in 2009 vond dat smeerwortel wortel extract zalf hielp voor de behandeling van acute pijn in de rug, volgens het Memorial Sloan-Kettering Cancer Center. Een drie-week-lange, dubbel-blinde studie van 220 personen gepubliceerd in 2006 vond ook dat smeerwortel wortel extract zalf symptomen die corresponderen met artrose van de knie verlicht, in vergelijking met placebo. Een studie van 2007 van muizen aangegeven dat de smeerwortel wortel extract antiproliferative acties in hepatische kankercellen had. Tot slot een 2007 dubbel-blinde studie van 278 personen met frisse huid schuren is bepaald dat toepassing van een 10 procent concentratie Smeerwortel crème verhoogd wondgenezing snelheid na slechts twee tot drie dagen. Geen van deze studies en klinische studies bewijzen dat smeerwortel root is veilig en effectief voor de behandeling van elke medische aandoening, dus zorg ervoor dat uw arts raadplegen alvorens smeerwortel rechtsmiddelen te gebruiken.

Waarschuwingen

Pyrrolizidine alkaloïden die zijn opgenomen in de wortel van de smeerwortel kunnen uw lever ernstig schaden en is mogelijk kankerverwekkend. Aantal gevallen gepubliceerd in 1999 gemeld dat mensen ontwikkeld gevaarlijk leverproblemen of leverziekte na het nemen van smeerwortel wortel extract capsules of thee, zegt de University of Michigan Health System. Zelfs op korte termijn intern gebruik van smeerwortel wortel extract kan lever mislukking, zelfs leiden tot de noodzaak van een levertransplantatie. De Amerikaanse Food and Drug Administration heeft bevolen dat alle supplementen die smeerwortel root worden getrokken uit de winkel rekken als gevolg van de lever toxiciteit risico's. Hoewel je meest risico op leverschade wanneer u smeerwortel root rechtsmiddelen mondeling neemt, kunnen actuele toepassingen ook gevaarlijk zijn omdat u kunt pyrrolizidine alkaloïden via uw huid absorberen. U niet moet daarom gebruik van smeerwortel extracten vóór het eerste gesprek met een gezondheidszorg professionele en extracten met meer dan 100 mcg pyrrolizidine alkaloïden in elke dagelijkse dosis gebruiken. Ook, gebruik geen smeerwortel wortel extract crèmes of zalven voor langer dan 10 opeenvolgende dagen of meer dan zes weken in een jaar.


gerelateerde artikelen