Hoe te te verlichten van een droge hoest Hacking

January 15

Hoe te te verlichten van een droge hoest Hacking

In tegenstelling tot productieve hoest--hoest die nuttig zijn kunnen doordat slijm omhoog en uit de longen, de droge hoest hacking neiging om onnodig irriteren uw keel en longen, waardoor kietelen en brandende sensaties die uw moeilijke dagen en uw nachten slapeloze kunnen. Gelukkig bestaan er vele praktische methoden voor verlichting, die kunnen worden gedaan, zowel met de hulp van uw arts, alsook thuis aan dit moeilijke soort hoest te verlichten.

Stap 1

Neem uw repressieve hoest zoals aangegeven door het label als u gekocht over de toonbank, of volgens de bestellingen van uw arts als u een recept medicatie nemen. Bij het selecteren van een hoest medicatie, uitkiezen die functioneert als een onderdrukker, in plaats van een slijmoplossend--suppressants werk beter te controleren van droge hoest van de hacking, Harvard University verslagen. Kijk voor het werkzame bestanddeel dextromethorfan, de repressieve primaire over-the-counter hoest.

Stap 2

Gebruik hoest druppels regelmatig gedurende de dag, of, als u een afkeer van de smaak van hoest drops hebt, MedlinePlus adviseert harde snoep als invaller. Hoest drops zowel harde snoep, zoals pepermunt, zal het bereiken van hetzelfde doel naar het verlichten van een droge hoest van hacking, die houdt uw speekselklieren productief, en is cruciaal voor de keel smeren en, vandaar, het voorkomen van de irritatie veroorzaakt door droge hoest.

Stap 3

Geniet van een "hot toddy" om te verlichten van de ellende van een droge hoest hacking, vooral voor het slapen. Combineer 1 tsp. citroensap en 1 tot 2 tbsp. van honing, volgens uw persoonlijke smaak, in 8 tot en met 12 oz. van warm water in een hoge mug te maken van deze natuurlijke, droge hoest hacking-verlichten brouwsel. Voeg de thee van uw keuze indien gewenst--bij voorkeur een cafeïnevrije of kruiden Mix om te voorkomen dat buitensporige cafeïne consumptie.

Stap 4

Verhoog je hoofd voor het slapengaan door de verpakking een extra kussen of twee achter je hoofd en nek. Uw hoofd opgeheven te houden terwijl slapen 's nachts of tijdens dutjes overdag cruciaal is bij het verlichten van droge hoest van hacking, evenals instrumentaal bij het verkrijgen van u de slaap je lichaam nodig heeft om te vechten uit de hoest en de oorzaak.

Stap 5

Drink veel duidelijk, gezond, zoals water, vruchtensap of hete thee, terwijl u te met een droge hoest hacking maken. Deze houdt je lichaam gehydrateerd en hydratatie is de vijand van alle dingen droge--zelfs een hoest. Ook, gebruik een luchtbevochtiger of vaporisator de lucht om vochtig te houden in de kamer waar je slaapt.

Waarschuwingen

  • Als je hoest bloed produceert, neem dan onmiddellijk contact op met uw arts.
  • Nooit hoger zijn dan de aanbevolen dosis van een hoest onderdrukker medicatie.

Wat die u nodig hebt

  • Hoest onderdrukker
  • Luchtbevochtiger
  • Hoest drops
  • Thee
  • Citroensap
  • Honing
  • Extra kussens

gerelateerde artikelen