Hoe te ontbinden van kalkaanslag in het lichaam

January 15

Hoe te ontbinden van kalkaanslag in het lichaam

Kalkaanslag zijn de opbouw van het mineraal in het lichaam. Kalkaanslag meestal verschijnen rond de gewrichten van het lichaam en de persoon te ervaren van pijn en ontsteking veroorzaken. Aangezien behandeling betrekking op de chirurgische verwijdering van de deposito's hebben kan, kan u proberen een remedie te ontbinden de storting eerste. Houd in gedachten dat je met uw arts spreken moet alvorens een storting van calcium thuis te behandelen.

Stap 1

Massage het getroffen gebied. Masseren kan helpen bij het verbeteren van de bloedtoevoer naar het gebied dat de calcium-storting heeft evenals verminderen pijn die u ondervindt. Deze methode kan nuttig zijn als u probeert te ontbinden de kalkaanslag.

Stap 2

Meet twee eetlepels van appel cider azijn. U vindt dit soort azijn op kruidenierszaken en voedingssupplement leveranciers.

Stap 3

Twee eetlepels honing toevoegen aan de appel cider azijn en roer de ingrediƫnten grondig.

Stap 4

Combineren van de honing en appel cider azijn aan acht ounce van koud water en roer of schud grondig. Het gehele mengsel drinken.

Stap 5

Herhaal nemen de honing en appel cider azijn-mengsel twee tot drie keer in de loop van de dag. Het wordt aanbevolen door de arts zelf website dat u drinken dit brouwsel blijven totdat de kalkaanslag hebben opgelost.

Waarschuwingen

  • Niet beperken je de calciuminname te ontdoen van kalkaanslag tenzij geregisseerd door uw arts. Lage calcium diĆ«ten kunnen een persoon in gevaar voor bot aandoeningen zoals osteoporose gebracht.

Wat die u nodig hebt

  • Apple cider azijn
  • Honing
  • Water

gerelateerde artikelen