De beste vetarme kazen

July 31

De beste vetarme kazen

Als je een minnaar van de kaas probeert te scheren van vet uit je dieet - je in geluk bent. Vetarme kazen zijn niet alle rubberachtige, smaakloos excuses voor het echte ding. Kies natuurlijk vetarme kazen of sterk gekruide, verminderd vetgehalte opties voor de beste in de smaak en textuur. Zelfs de beste verminderd vetgehalte kaas zal anders handelen dan hun tegenhangers van de full-vet gesmolten als inferieur voedingsinhoud, wellicht dus zich bewust van de potentiële gevolgen voor het vervangen van hen in recepten.

Feta

Enkele van de beste vetarme kazen komen die manier natuurlijk. Fetakaas, een Griekse kruimelig verscheidenheid, bevat 6 gram vet per ounce--dit vergelijken met het 9 gram die u in cheddar of de 8 gram in Zwitserse vinden. Gebruik het verkruimelde over salades of gesmolten op een pita met tomaat plakjes voor een magere pizza. Feta bevat minder eiwit dan harde rassen, hoewel--slechts 4 gram per ounce ten opzichte van 7 tot en met 8 gram in full-vet harde kazen. Vetarme feta trims ongeveer de helft van het vet gram--waardoor je met slechts 3 per ounce-- en minimale compromis in smaak.

Ricotta

Ricotta is een andere zachte kaas die is natuurlijk laag in vet. Volle-melk variëteiten bieden 4 gram vet per ounce en deel-skim-- of vetarme--variëteiten bieden 2 gram. Ricotta kan niet als een vervanging voor harde kazen op nachos of in een sandwich, maar je kunt het mengen met bessen en een motregen van honing te eten als een dessert. Verspreid het op toast in plaats van roomkaas of toe te voegen aan de pasta te maken een romige saus.

Mozzarella Sticks

Vetarme mozzarella maakt een goede snacking kaas. De stokken, met het label "deel-skim," bevatten slechts 6 gram vet; Zij bieden 7 gram eiwit met 86 calorieën en iets meer dan 200 milligram calcium. Geraspte deel-skim mozzarella smelt ook goed op een zelfgemaakte pizza of in een broodje gegrilde kaas met minimale smaak compromis.

Harde kaas

Wanneer u wilt dat verlaagd vetgehalte verscheidenheden van harde kazen, zoals cheddar en Zwitserse, zoekt u de typen met het label "2 procent" te krijgen van de meest authentieke aroma en smaak. Als het vet is verminderd met 50 procent of meer, de textuur van de kaas lijdt, en kan bevatten ingrediënten niet gevonden in full-vet kaas. Verlaagd vetgehalte cheddar lijdt ook in termen van haar calciumgehalte. De verscheidenheid van full-vet bevat doorgaans ongeveer 815 milligram per ounce, terwijl de verminderd-vet net 213 milligram biedt. Geïmporteerde rassen uit Ierland kunnen hebben een superieure smaak en textuur in vergelijking met binnenlandse versies die kleuren en decaking agenten hebt toegevoegd.

Etiket lezen

De beste verminderd vetgehalte kaas hebben minimale toegevoegde ingrediënten, gematigde niveaus van natrium en tal van bot-gebouw calcium. Gekruide-up smaken, zoals peper jack of tomaat-basilicum feta, hebben veel smaak, maar vaak komen met 20 procent meer natrium dan hun tegenhangers full-vet. Het vet dat u met verminderd vetgehalte kaas opslaat mogelijk niet waard het compromis in textuur, smaak en voeding.


gerelateerde artikelen