Meren in de buurt van Gilroy, Californië

May 31

Kun je het hele jaar door in meren in de buurt van Gilroy vanwege het milde weer, hoewel zomertemperaturen warm kunnen krijgen. De stad is in de Santa Clara Valley, ongeveer 20 mijl ten zuiden van San Jose, wat betekent dat het gebied niet een heleboel kust mist, en 70 procent van de Gilroy dagen zijn zonnig.

Coyote Lake

Coyote Lake is de dichtstbijzijnde meer aan Gilroy op ongeveer 6 mijl ten noordoosten van de stad. Breng uw boot, hengel, fiets, de hond-- en zelfs uw paard--om te spelen op en rond de 635-acre Coyote meer in de 4,595 hectare Harvey Beer Ranch County Park (sccgov.org). U hebt toegang tot het meer met een roeiboot of powerboat en vis voor bas, bluegill, zwarte crappie en karper, of u kunt vissen vanaf de oever. Als u liever in het water spelen, zwemmen, ski's of jet rond op uw waterscooters.

Nadat u droog uit, zijn er meer dan 35 mijl van paden in het park om te wandelen, mountainbiken of paardrijden. Als u liever een minder inspannende uitje, start op de route van de Ranch dragen in San Martin en de verharde lus 2-mijl lopen. Om meer van een training, pakken de Coyote Ridge Trail die in de Lakeview Camping begint.

Anderson Lake County Park

Als je een liefhebber van de powerboat of als water speelgoed zoals waterscooters of kajaks, vindt u gelijkgestemde atleten op Anderson Lake County Park, de site voor Santa Clara County's grootste reservoir. Vissen is toegestaan bij de 7-mijl lange lake van April t/m November; u kunt werpen in de lijn van kust, maar de beste plaatsen om bass, crappie, bluegill en meerval te vangen zijn in de inhammen. U kunt ook wandel, fiets of maak een wandeling door de 3,144 hectare park routes; een populaire route is te volgen van Coyote Creek noorden voor 15 mijl naar Hellyer County Park.

Pinto Lake Park

Als je bent geneigd om te nemen het enigszins gemakkelijk op uw uitje lake, check out Pinto Lake Park, ongeveer 15 mijl ten westen van Gilroy. De kleine visvijver heeft ruimte voor huur roeiboten--met of zonder motoren-- en waterfietsen, als u niet wilt om te vissen. U kunt vangen forel carp aan het meer en koop aas en lokt bij het kantoor van de camping RV.

San Luis Reservoir

Lancering alle soorten water speelgoed op San Luis Reservoir, met inbegrip van kajaks, kano's, motorboten en zeilboten. Als u zou liever vis, is het 19-vierkante mijl meer een populaire plek voor het vangen van de largemouth en gestreepte zeebaars. Het meer kan worden soms luchtig, dus kijk voor de waarschuwingssignalen springen die watersporters over winderige omstandigheden waarschuwen. Het meer ligt op minder dan 30 mijl ten oosten van Gilroy, en is verbonden met de San Luis Reservoir staat Recreation Area.


gerelateerde artikelen