Hoe het schrijven van een CV voor vrijwilligerswerk

August 27

Hoe het schrijven van een CV voor vrijwilligerswerk

Schrijven van een CV is veel de zelfde of het een betaalde baan of als vrijwilliger. De beoordeling van aanvragen mensen vereisen relevante informatie over de aanvrager, gepresenteerd op een georganiseerde en beknopte manier. Verstrekken van geen onnodige details kan kwetsen zo veel als weglaten van vitale punten. Maar een goede CV kunt u richten op een zeer wenselijk positie met een gevestigde liefdadigheid.

Stap 1

Onderzoek uw gewenste vrijwilliger post. Meeste charitatieve organisaties zijn hongerig voor leverden. Ga er niet moet overdreven indruk om geaccepteerd te worden.

Stap 2

Een overzicht van uw belangrijkste kenmerken. Overwegen wat uw meest krachtige activa zijn, met name degenen direct relevant zijn voor de positie die u zoekt. Zowel werk als thuis-gerelateerde kwaliteiten zijn even waardevol, maar de meest relevante degenen door een opsomming van die eerste prioriteit.

Stap 3

Een ruw ontwerp maken. Handgeschreven uw eerste punten op een ongedwongen manier. Laat idee├źn stroom aanvankelijk vrij. U kunt elimineren wat je niet wilt als u herschrijven.

Stap 4

Laat het schrijven alleen voor een paar dagen. Geef jezelf de tijd om te worden vernieuwd, zodat u de ontwikkelende CV met een duidelijk oog bekijken. Gewoon niet lezen en herlezen uw werk--dit kan ertoe leiden dat u om het te bekijken in een gevoelloos en vrijstaande manier.

Stap 5

Typ een gefinaliseerde versie: terugkeren naar uw concept en een juiste document omvat alle noodzakelijke informatie duidelijk en bondig samen te stellen. Contactgegevens bevatten, werkervaring en uw gewenste baan, maar bevatten geen irrelevante feiten.

Stap 6

Uw CV zorgvuldig proeflezen. Spelling controleren het document met behulp van de tool op uw tekstverwerker, maar ook handmatig te beoordelen. Spellingscontrole vangen meeste taalprogramma fouten, maar niet allemaal.

Stap 7

Voordat laat uw CV naar de ontvanger, een vriend, familielid of naaste Lees erdoorheen. Gevolg te geven aan hun suggesties zullen waarschijnlijk verbeteren het document verder dan wat een enkele persoon perspectief kan bereiken.


gerelateerde artikelen