Wat is de aanbevolen dosering voor Grape Seed Extract?

December 9

Wat is de aanbevolen dosering voor Grape Seed Extract?

Het zaad van de druif bevat bijzonder rijk winkels van oligomere proanthocyanidines complexen, een groep van stoffen die zijn geïdentificeerd als sterke anti-oxidant eigenschappen. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, "goed" aangetoond te suggereren dat dit supplement kan helpen verlichten van de symptomen van chronische veneuze insufficiëntie--een voorwaarde waar de aderen in je been kunnen niet efficiënt bloed naar het hart voeren. Het heeft ook geworven om te behandelen en voorkomen van ziekten van hart-en vaatziekten kanker, hoewel niet genoeg bewijsmateriaal is om overtuigend vast of werkt het voor die doeleinden te. Enkele richtlijnen dosering zijn voorgesteld voor deze aanvulling, maar u moet een goed-bedreven in natuurlijke geneeskunde arts raadplegen voor meer informatie over een geschikte dosering voor uw conditie, alsmede andere aspecten van veilig en doeltreffend gebruik.

Voorgesteld Doses

Volgens «««Drugs.com bestaat een standaard dosis druif zaad uit 50 mg met 300 mg dagelijks. In sommige gevallen meldt het doses van 900 mg in studies zijn gebruikt. De Universiteit van Pittsburgh Medical Center meldt een voorgestelde dosis van 50 milligram OPCs dagelijks druif zaad voor algemene antioxidant steun. De Universiteit van Maryland Medical Center neemt nota van de volgende suggesties van de dosering: 25 tot en met 150 milligram dagelijks voor algemene antioxidant steun en 150 tot 300 mg per dag voor chronische veneuze insufficiëntie.

Suppletie richtsnoeren

Net als de farmaceutische geneesmiddelen hoeft natuurlijke supplementen meestal te bevatten een minimumbedrag van de primaire actieve onderdelen aan het bereiken van enig therapeutisch voordeel. Zoekt u gestandaardiseerde druif zaad extracten die ten minste 40 tot 80 procent bevatten proanthocyanidines. De UMMC meldt dat de voorgestelde doseringen zijn vastgesteld als veilige tot 12 weken, wat betekent dat of dit supplement levert risico's voor de langere termijn gebruik niet is opgezet.

Interacties van medicatie

Geen officiële medicatie interacties zijn gemeld in de wetenschappelijke literatuur. Omdat druif zaad anti-coagulant eigenschappen bezitten kunnen, kan gebruiken op hetzelfde moment als warfarine of andere bloed Verdunnende medicijnen verhogen het risico van bloeden. U moet het gebruik van supplementen altijd duidelijk met uw arts wanneer u een soort van medicatie zoals grape seed extract met behandelingen net als geneesmiddelen op recept interageren kan.

Andere overwegingen voor gebruik

De verslagen van de Universiteit van Pittsburgh Medical Center één studie vond gelijktijdig gebruik van druiven zaad en vitamine C verhoogd bloeddruk bij patiënten die al lijden aan hypertensie. Veilig gebruik tijdens de zwangerschap of borstvoeding is niet vastgesteld. Als u lijdt aan een voorwaarde dat uw lever of nieren beïnvloedt, moet u eventuele aanvulling niet gebruiken zonder praten met uw arts de eerste. Druif zaad niet elk risico van toxiciteit, en milde bijwerkingen bijvoorbeeld maagklachten.


gerelateerde artikelen